Close

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 100

Domyślnie

Co zrobić - takie życie, ale jakby się coś zmieniło w ostatniej chwili to będę dawał znaki, tym bardziej, że skład przedni...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert_P Zobacz posta
    Piotr nas dopisał, ale oficjalnie piszę że się stawimy Do zobaczenia Koleżanki i Koledzy !
    Byście się spróbowali nie stawić

Cytat Zamieszczone przez Jarmer Zobacz posta
    Ja się wstępnie piszę, tylko muszę zapytać moja "lepszą" połowę
    jarmer, dopytałeś?

Cytat Zamieszczone przez wukaem Zobacz posta
    zapowiada się ciekawie. Wstępnie się piszę. Wstępnie, bo nie wszystko ode mnie zależy.
    wukaem, cz po wstępie już widzisz jakiś ciąg dalszy?

ps
    do jarmera i wukaema ślę PM
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

No niestety nie dołączę tym razem do świetnej i sprawdzonej ekipy W tym czasie będę pendałował na rowerku ze Świnoujścia wzdłuż wybrzeża do Krynicy Morskiej i dalej do Łodzi. Może następnym razem Życzę udanego plenerku, świetnej zabawy i światełka.
    Pozdrowienia dla wszystkich plenerowiczów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JakStr Zobacz posta
    No niestety nie dołączę tym razem do świetnej i sprawdzonej ekipy W tym czasie będę pendałował na rowerku ze Świnoujścia wzdłuż wybrzeża do Krynicy Morskiej i dalej do Łodzi. Może następnym razem Życzę udanego plenerku, świetnej zabawy i światełka.
    Pozdrowienia dla wszystkich plenerowiczów
    ...jak będziesz się zbliżał do Krynicy Morskiej to spróbuj nie zadzwonić, ja Cię znajdę

Wielka szkoda Jarku że Was nie będzie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez touran Zobacz posta

tak, właśnie - i nie zapomnij już zacząć żałować

Oczywiście żartowałem: szerokości życzę a jak będziecie kiedyś w okolicach Lublina to nadrobimy straty
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez touran Zobacz posta
    ...jak będziesz się zbliżał do Krynicy Morskiej to spróbuj nie zadzwonić, ja Cię znajdę

Zadzwonię. Ale ja będę w Krynicy 27.06 a Ty będziesz już w Lublinie

Domyślnie

Co się dzieje???
    Dla czego taka cisza w tym wątku???
    Rozumiem że ogólnie kwestie plenerowe są trudne do odnalezienia (co za inteligent wymyślił by aktualne plenery były tak zakopane pod minionymi?!?!?!), ale chyba ktoś tu czasem zagląda? Przecież to już za chwilę.

Domyślnie

to cisza przed burzą - fotograficzną
    Ja tam zwyczajowo przebieram nogami wte i we wte
    .

Domyślnie

16
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiotrPJ Zobacz posta
    to cisza przed burzą - fotograficzną
    Ja tam zwyczajowo przebieram nogami wte i we wte
    Piotrku, patrząc na ostatnią pogodę, słowa na literę "B", lepiej nie wymawiać .
    Chociaż dynamiczna pogoda wygląda ciekawiej niż pusty błękit.

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów