Close

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 100

Domyślnie Plener w Lublinie

W dobie plenerów tematycznych, warsztatowych, modelkowych, studyjnych i zagranicznych (wybaczcie jeśli coś pominąłem lub naddałem ) lubelscy nikoniarze zapraszają na plener w Lublinie! z jednodniowym wypadem w nieodległe okolice...

1. Termin: 27-30 czerwca 2013

2. Program pleneru

czwartek 27.06
    zjazd i wieczór zapoznawczy
    - kolacja, wstępnie planowana w jednej z knajp na lubelskiej Starówce
    - spacer połączony z nocnym fotografowaniem Starego Miasta

piątek 28.06
    wycieczka do Kazimierza Dolnego i Janowca - transport własny lub wynajmiemy busa
    - przed południem przejście okolicznymi wąwozami
    - po południu sesja z żywymi bohaterami przy lub na zamku w Janowcu
    - gdzieś w trakcie przeprawa promem przez Wisłę, tam i z powrotem
    - zachód słońca w Męćmierzu

sobota 29.06
    - przed południem Starówka lubelska i okolice, wieża Trynitarska; plan alternatywny: lotnisko w Radawcu
    - po południu wizyta w Skansenie; plan alternatywny: Ogród Botaniczny

niedziela 30.06
    - Kirkut
    - pożegnalna kawka

Program może podlegać pewnym modyfikacjom /zwłaszcza po konsultacjach z uczestnikami/ ale ideą przewodnią jest i pozostanie fotografowanie miejsc, wydarzeń i postaci dramatu

3. Noclegi
    Akademik Dom Studenta "Kronos" - poczyniona wstępna rezerwacja na 20 miejsc. Cena za nocleg w pokoju 3 os. 37,80, w pokju 2 os. 43,20; łazienka na dwa pokoje. Namiary tutaj. Nie chcą zaliczek ale wskazany własny kontakt w celu zabukowania konkretnego lokum - powołać się trzeba na "plener fotograficzny nikoniarzy" lub na mnie (Piotr Jaruga - dzień dobry )

4. Posiłki
    Generalnie we własnym zakresie. Można korzystać z kuchni w akademiku lub żywić się np w barze jeden

6. Opłaty - płatne są: wejście na Wieżę Trynitarską, Ogród Botaniczny, przeprawa promem, wyprawa do Kazmierza Dolnego, itp. Wszystko płacicie na miejscu w przypadku korzystania z konkretnych punktów. Opłatę za nocleg, posiłki rozlicza każdy sam na miejscu.

6. Lista uczestników - będę ją aktualizował na bieżąco po każdorazowym zgłoszeniu tu w wątku lub do mnie na PM; tubylcy oznaczani na zielono.

7. Najważniejsze! plener odbędzie się przy każdej liczbie uczestników ale oczywiście miło będzie oglądać nie tylko nasze lubelskie mordy a więc: przybywajcie

Lista
    1. Piotr Jaruga
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Obawiam się że MUSZĘ się zapisać .
    2. Tomasz Bogdanowicz - Lublin .

Domyślnie

Lista
    1. Piotr Jaruga
    2. Tomasz Bogdanowicz

W kwestii opłat - właśnie zostałem uświadomiony, że wejście na zamek w Janowcu jest płatne aczkolwiek wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują że wstęp w piątek jest za darmo choć sesja plenerowa może być wyceniona w drodze negocjacji - w miarę zbliżenia się terminu poznamy i ten detal.

ps
    zastosowałem jaśniejszy zielony
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Lista
    1. Piotr Jaruga
    2. Tomasz Bogdanowicz
    3. Vinci
    .

Domyślnie

Cześć,
    zapowiada się ciekawie. Wstępnie się piszę. Wstępnie, bo nie wszystko ode mnie zależy.
    w.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wukaem Zobacz posta
    Cześć,
    zapowiada się ciekawie...
    w.
    ...i raczej nie będzie inaczej

Lista
    1. Piotr Jaruga
    2. Tomasz Bogdanowicz
    3. Vinci
    4. idzikomD300

5. wukaem
    .

Domyślnie

Termin najgorszy z możliwych jak dla mnie. 19 czerwca wylot Turcji - KAPADOCJA czeka!
    Szkoda bo impreza się zapowiada ciekawie.
    "Gdy jestem głodny, otwieram lodówkę, nie odmawiam, gdy proszą na wódkę"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IcyMan Zobacz posta
    Termin najgorszy z możliwych jak dla mnie. .
    pamiętam, że ten problem pojawił się już w październiku ub. roku :-/
    Będziemy pamiętać o Tobie
    .

Domyślnie

Cosik lista się nie wydłuża
    "Gdy jestem głodny, otwieram lodówkę, nie odmawiam, gdy proszą na wódkę"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez IcyMan Zobacz posta
    Cosik lista się nie wydłuża
    ...no to masz

Lista
    1. Piotr Jaruga
    2. Tomasz Bogdanowicz
    3. Vinci
    4. idzikomD300

5. wukaem
    6. touran +1
    8. Robert_P +1

...lubelskich "połówek" nie doliczam bo się rozumieją same przez się
    .

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów