Kadr jak i most jest bardzo ciężki, ale możne komuś przypadnie do gustu...
Pozdrawiam.
Jakoś weny nie mam...
Szukaj
Kadr jak i most jest bardzo ciężki, ale możne komuś przypadnie do gustu...
Pozdrawiam.
Jakoś weny nie mam...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Zdjecie bardzo dobre, ale mam nadzieje, ze poczlapales blizej wody i masz inne ujecie![]()
Nikon http://greg77.com/
szkoda że most jako dodatek a nie jako główny model, swoją drogą bardzo ciekawy most, w polsce chyba nie mają takiej wyobraźnia co do zdjecia jaj nie urywa ale przyciaga na dłużej
![]()
Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.
Mało tego mostu w moście
Myślę że poziom z górnej partii zdjęcia mógłby dobrze zagrać. Coś czuję że ten most nie jest taki krzywy w naturze![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Seba, most z pewnością ciężki jest
Ta fota wygląda jak dwa różne kadry połączone w jeden.
Dół fajna faktura i kolor, rozjaśniałeś to jakoś? Zastanawiam się tylko czy nie za wiele tej podłogi?
Góra (most) zupełnie odbiega jakością w porównaniu z dołem, no i most się rozjeżdża.
Zdaję sobie sprawę, że to efekt szerokiego kąta, ale doskonale wiesz jak temu zaradzić...
Co Ty o tym myślisz?
Pozdrawiam! =]
Z mojego punktu widzenia most jest tutaj zupełnie zbędny. Dół zdjęcia jest świetnie zrobiony/przedstawiony.
Seba to fota to już skrajność. Lubię Twoje zdjęcia, bo są zazwyczaj ponadprzeciętnie dobre ale... Zdecydowana większość zdjęć jakie robisz to pionowa landryna z ciekawym widokiem i mocnym przedplanem. Wychodzi to lepiej lub gorzej ale w tym przypadku ten pierwszy plan rozwalił zdjęcie![]()
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Ten most sie rozjezdza w kazda strone... i to jest problem dla mnie. jest u podstawy szeroki a u góry waski no i do tego trapezowaty... wyglada majestatycznie... ale jak go dobrze sfotografowac?
Napewno wroce w tamto miejsce w stanie mniej wskazujacym.
To dobrze czy zle?
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Seba wiem jedno, na Queensferry Real Ale zawsze dobrze smakuje, zwłaszcza te Wasze szkockie![]()
Ale kamienne słupy stoją prosto
![]()
Skontaktuj się z nami