Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Most kolejowy

Domyślnie Most kolejowy

Kadr jak i most jest bardzo ciężki, ale możne komuś przypadnie do gustu...

Pozdrawiam.
    Jakoś weny nie mam...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Zdjecie bardzo dobre, ale mam nadzieje, ze poczlapales blizej wody i masz inne ujecie

Domyślnie

szkoda że most jako dodatek a nie jako główny model, swoją drogą bardzo ciekawy most, w polsce chyba nie mają takiej wyobraźni a co do zdjecia jaj nie urywa ale przyciaga na dłużej
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deemes Zobacz posta
    ... w polsce chyba nie mają takiej wyobraźni

No skoro Polacy piszą w "polsce" z małej to nie mają wyobraźni...

"Polsce" piszemy z wielkiej litery.

=]

Domyślnie

Mało tego mostu w moście
    Myślę że poziom z górnej partii zdjęcia mógłby dobrze zagrać. Coś czuję że ten most nie jest taki krzywy w naturze
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Seba, most z pewnością ciężki jest

Ta fota wygląda jak dwa różne kadry połączone w jeden.
    Dół fajna faktura i kolor, rozjaśniałeś to jakoś? Zastanawiam się tylko czy nie za wiele tej podłogi?
    Góra (most) zupełnie odbiega jakością w porównaniu z dołem, no i most się rozjeżdża.
    Zdaję sobie sprawę, że to efekt szerokiego kąta, ale doskonale wiesz jak temu zaradzić...
    Co Ty o tym myślisz?

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

Z mojego punktu widzenia most jest tutaj zupełnie zbędny. Dół zdjęcia jest świetnie zrobiony/przedstawiony.

Domyślnie

Seba to fota to już skrajność. Lubię Twoje zdjęcia, bo są zazwyczaj ponadprzeciętnie dobre ale... Zdecydowana większość zdjęć jakie robisz to pionowa landryna z ciekawym widokiem i mocnym przedplanem. Wychodzi to lepiej lub gorzej ale w tym przypadku ten pierwszy plan rozwalił zdjęcie
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Majchrzak Zobacz posta
    Zdaję sobie sprawę, że to efekt szerokiego kąta, ale doskonale wiesz jak temu zaradzić...
    Ten most sie rozjezdza w kazda strone... i to jest problem dla mnie. jest u podstawy szeroki a u góry waski no i do tego trapezowaty... wyglada majestatycznie... ale jak go dobrze sfotografowac?

Napewno wroce w tamto miejsce w stanie mniej wskazujacym.

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    (...) Wychodzi to lepiej lub gorzej ale w tym przypadku ten pierwszy plan rozwalił zdjęcie
    To dobrze czy zle?
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Seba wiem jedno, na Queensferry Real Ale zawsze dobrze smakuje, zwłaszcza te Wasze szkockie
    Ale kamienne słupy stoją prosto

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów