Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: VW Touareg V10

Domyślnie VW Touareg V10

Ciekaw jestem Waszej opinii dot. zdjęć samochodu w takim nieco zakurzonym klimacie. 4x4 chyba do tego pasuje, prawda ?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

__________________________________________________ _________________________
    NIKON D5100+GRIP, NIKKOR 50mm f/1.8, TAMRON 18-50 f/2.8, SB 700, Beauty Dish 70cm,
    Lightroom 4, Photomatix 4.2

Domyślnie

Na otomoto czy allegro, myśle że ok.
    Auto jak auto, trzeba nim jeszcze zagrać.

A miałeś jakiś inny, konkretny zamysl?
    oko

Domyślnie

mnie te fotki nie porwały ,
    mogłeś go chociaż umyć .
    D750 ll S35/1,4 ART ll S135/1,8 ART ll N24-70 2,8 ll S70-200 OS ll SB-700 ll

Domyślnie

Pokażcie swoje zdjęcia samochodów, chętnie się zainspiruję o ile będzie warto.
    NIKON D5100+GRIP, NIKKOR 50mm f/1.8, TAMRON 18-50 f/2.8, SB 700, Beauty Dish 70cm,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez donv Zobacz posta
    Byłeś ciekaw opinii, poprosiłeś o nie, dostałeś.

A auto masz faaaaaajne
    Ja nie mam takiego;(

oko

Domyślnie

Bardzo słabo
    Zdjęcia typowo do sprzedaży
    Bez pomysłu i słaba obróbka.
    Chciałeś pokazać klimat terenowego auta i jak to nazwałeś w zakurzonym klimacie to o teren także nie zadbałeś.
    Cytat Zamieszczone przez donv Zobacz posta
    Czuć ironię, prosisz o opinie dostosuj się do nich, lub w sumie nie twoje zdanie

Domyślnie

Ale co źle? Co nie dobrze ? Co inaczej?

Domyślnie

donv - jeśli nie potrafisz udźwignąć ciężaru krytyki to wstawiaj zdjęcia na ryjbuku a nie tu. Ale żeby nie było, że jestem przeciw - moja opinia jest taka - niezły silniki ma ten V10.

Domyślnie

Ale się zawiesiliście wszyscy.

Wręcz oczekuję ale konstruktywnej krytyki! Np. w zdjęciu 1 zły kadr do to i to, w zdjęciu 2 głębia ostrości powinna być taka, w zdjęciu 3 kompozycja słaba do to i to a w zdjęciu 4 np. temperatura barwowa za wysoka, ew. zbyt wyciągnięte średnie tony.

Ja jeśli już komuś udzielam wskazówek to właśnie tak, a nie: "słaba sesja" czy "bez namysłu".

Ale cóż, zapomniałem, że każdy leczy kompleksy na swój sposób.

Domyślnie

To ja powiem żebyś sam spojrzał na przykład na tło na 2 i 3 i odpowiedział sam sobie na pytanie czy właśnie w takich okolicznościach przyrody chciałeś pokazać terenowe auto. Potem rzuć okiem na odbicia na karoserii i powiedz czym zainspirował Cię dom że musiałeś go też w owych odbiciach praktycznie w całości uchwycić. Potem powiedz czy podobają Ci się przewody wysokiego napięcia. Jeśli tak to super. Jeśli nie jesteś fanem energetyki to po kiego grzyba masz ja w kadrze na czystym, błękitnym niebie ? Idąc do wnętrza - naprawdę uważasz że uchwyt na telefon czy nawigację jest jakiś dizajnerski i komponuje się z deską auta; Że kawałak przyrody w postaci drzewka tkwiący po środku przedniej szyby dodaje wnętrzu klimatu off roadowego lasu ?

Mam nadzieję że wystarczy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów