Szukaj
__________________________________________________ _________________________
NIKON D5100+GRIP, NIKKOR 50mm f/1.8, TAMRON 18-50 f/2.8, SB 700, Beauty Dish 70cm,
Lightroom 4, Photomatix 4.2
Na otomoto czy allegro, myśle że ok.
Auto jak auto, trzeba nim jeszcze zagrać.
A miałeś jakiś inny, konkretny zamysl?
oko
mnie te fotki nie porwały ,
mogłeś go chociaż umyć .
D750 ll S35/1,4 ART ll S135/1,8 ART ll N24-70 2,8 ll S70-200 OS ll SB-700 ll
Pokażcie swoje zdjęcia samochodów, chętnie się zainspiruję o ile będzie warto.
NIKON D5100+GRIP, NIKKOR 50mm f/1.8, TAMRON 18-50 f/2.8, SB 700, Beauty Dish 70cm,
Ale co źle? Co nie dobrze ? Co inaczej?
donv - jeśli nie potrafisz udźwignąć ciężaru krytyki to wstawiaj zdjęcia na ryjbuku a nie tu. Ale żeby nie było, że jestem przeciw - moja opinia jest taka - niezły silniki ma ten V10.
Ale się zawiesiliście wszyscy.
Wręcz oczekuję ale konstruktywnej krytyki! Np. w zdjęciu 1 zły kadr do to i to, w zdjęciu 2 głębia ostrości powinna być taka, w zdjęciu 3 kompozycja słaba do to i to a w zdjęciu 4 np. temperatura barwowa za wysoka, ew. zbyt wyciągnięte średnie tony.
Ja jeśli już komuś udzielam wskazówek to właśnie tak, a nie: "słaba sesja" czy "bez namysłu".
Ale cóż, zapomniałem, że każdy leczy kompleksy na swój sposób.
To ja powiem żebyś sam spojrzał na przykład na tło na 2 i 3 i odpowiedział sam sobie na pytanie czy właśnie w takich okolicznościach przyrody chciałeś pokazać terenowe auto. Potem rzuć okiem na odbicia na karoserii i powiedz czym zainspirował Cię dom że musiałeś go też w owych odbiciach praktycznie w całości uchwycić. Potem powiedz czy podobają Ci się przewody wysokiego napięcia. Jeśli tak to super. Jeśli nie jesteś fanem energetyki to po kiego grzyba masz ja w kadrze na czystym, błękitnym niebie ? Idąc do wnętrza - naprawdę uważasz że uchwyt na telefon czy nawigację jest jakiś dizajnerski i komponuje się z deską auta; Że kawałak przyrody w postaci drzewka tkwiący po środku przedniej szyby dodaje wnętrzu klimatu off roadowego lasu ?
Mam nadzieję że wystarczy
Skontaktuj się z nami