Hm, po zaznajomieniu się z wątkiem pepe też jestem zdania, że i mój wątek trzeba szybko zamknąć. I przyznaję sie, nie sprawdziłem czy już ktoś podobnego tematu nie założył, moja wina![]()
Szukaj
Hm, po zaznajomieniu się z wątkiem pepe też jestem zdania, że i mój wątek trzeba szybko zamknąć. I przyznaję sie, nie sprawdziłem czy już ktoś podobnego tematu nie założył, moja wina![]()
taaa znalazlo sie znow paru "moderatorow" od zamykania watkow. nie podoba sie to tu nie zagladaj. to chyba proste?
Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów
D80/D7000 www.tech-blog.pl / galeria.tech-blog.pl
tyle, ze to Ty usilnie probujesz sie zabawic w moderatora i wybawce calego forum od tresci w Twoim przekonaniu niepotrzebnych na chwile obecna
Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów
D80/D7000 www.tech-blog.pl / galeria.tech-blog.pl
HYPER, twoje wypowiedzi w tym wątku maja charakter agresywny i kompletnie nic nie wnoszą, proszę przemysl swoje działanie.
Zważ, jak wyglądała dyskusja do tej pory. Jak zapewne zauważysz, została samoistnie wygaszona, ponieważ istniał już taki wątek, w którym powiedziano wszystko i nawet wiecej.
Masz coś merytorycznego? Wal!
Jeśli nie, nie szukaj zaczepki.
Taka prośba, nie tylko w moim imieniu. Rozważ proszę.
oko
Ma ktoś ten programik na dysku i może podesłać?
Walczę z migającym Err w moim D700, może dzięki niemu uda mi się dowiedzieć czegoś więcej, co mu dolega ;(
Skontaktuj się z nami