Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Domyślnie

Hm, po zaznajomieniu się z wątkiem pepe też jestem zdania, że i mój wątek trzeba szybko zamknąć. I przyznaję sie, nie sprawdziłem czy już ktoś podobnego tematu nie założył, moja wina

Domyślnie

taaa znalazlo sie znow paru "moderatorow" od zamykania watkow. nie podoba sie to tu nie zagladaj. to chyba proste?
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HYPER Zobacz posta
    taaa znalazlo sie znow paru "moderatorow" od zamykania watkow. nie podoba sie to tu nie zagladaj. to chyba proste?
    Nie zauważyłeś, że to jest wypowiedź autora tego tematu? Chyba ma prawo poprosić o zamknięcie swojego własnego wątku, to chyba proste?

Domyślnie

tyle, ze to Ty usilnie probujesz sie zabawic w moderatora i wybawce calego forum od tresci w Twoim przekonaniu niepotrzebnych na chwile obecna
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HYPER Zobacz posta
    tyle, ze to Ty usilnie probujesz sie zabawic w moderatora i wybawce calego forum od tresci w Twoim przekonaniu niepotrzebnych na chwile obecna
    Wyczyniasz tutaj jakieś nadinterpretacje, albo w ogóle nie zrozumiałeś tego, co przeczytałeś. EOT.

Domyślnie

HYPER, twoje wypowiedzi w tym wątku maja charakter agresywny i kompletnie nic nie wnoszą, proszę przemysl swoje działanie.

Zważ, jak wyglądała dyskusja do tej pory. Jak zapewne zauważysz, została samoistnie wygaszona, ponieważ istniał już taki wątek, w którym powiedziano wszystko i nawet wiecej.

Masz coś merytorycznego? Wal!
    Jeśli nie, nie szukaj zaczepki.

Taka prośba, nie tylko w moim imieniu. Rozważ proszę.
    oko

Domyślnie

Ma ktoś ten programik na dysku i może podesłać?
    Walczę z migającym Err w moim D700, może dzięki niemu uda mi się dowiedzieć czegoś więcej, co mu dolega ;(

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów