witam
prezentuję pojedyńcze zdjęcie, kolorowo aby było bardziej wiosenniedla ciekawskich zrobione tiltem/shiftem stąd te nieostrości wszędzie
, do tego kilka lamp błyskowych z ringflashem włącznie
Szukaj
witam
prezentuję pojedyńcze zdjęcie, kolorowo aby było bardziej wiosenniedla ciekawskich zrobione tiltem/shiftem stąd te nieostrości wszędzie
, do tego kilka lamp błyskowych z ringflashem włącznie
D3,85 1.4D,24-70 2.8, 135 2.0, 45 mm tilt/shift,70-200 VRII,profoto proB2x2 pro head x4,mamiya AFD+80mm,45 mm,150mm
Szkoda, tego cukru, z bliska wyglądałby może jak cukier a tak to w pierwszym momencie, myślałem że ząb jej wypada albo coś w tym stylu...
Trzeba było użyć jakiejś kształtowej kostki (są takie w kształcie kolorów karcianych)...
Fajne światło wyszło - takie estradowe, które idealnie pasuje do makijażu i stylizacji. Mi się podoba. W b&w też wyglądałoby rewelacyjnie.
IMHO ta kostka cukru faktycznie przyciąga zbyt mocno wzrok a chyba nie o to chodziło?
Nikon
Technicznie wszystko super, ale tak jak już zauważyli Koledzy, ta kostka cukru jest jednak trochę niefortunnie umiejscowiona... przynajmniej tak to wygląda na małym formacie.
Trudno zrozumieć sens tego obrazu. Pewnie Tylko Federico Fellini i jego „chory umysł” może to pojąć.
może jakby ta kostka bardziej zębami trzymana była. A tak trochę sztucznie, trochę jak wypadające zęby i za bardzo zwraca uwagę![]()
proponuję eksperymentweź modelkę i zrób własnie w taki sposób jak mówisz zobaczysz czy Ci będzie mimika pasowała i cała reszta, przecież chyba normalne że różne ustawienia stosowałem zanim było finalne zdjęcie, zatem zachęcam wszystkich do eksperymentu
może mi się nie udało? ale chętnie zobaczę ułożenie kostki cukru w ustach u innych
D3,85 1.4D,24-70 2.8, 135 2.0, 45 mm tilt/shift,70-200 VRII,profoto proB2x2 pro head x4,mamiya AFD+80mm,45 mm,150mm
Skontaktuj się z nami