Szukaj
Dla mnie najlepsza 1 i 2.
Pozdrawiam
Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2
Nikon D800, Nikon D7000, Nikkor 10.5 mm, Nikkor 35mm 1.8, Nikkor 50mm 1.4G, Nikkor 85mm 1.8G, Nikkor 18-55 VR, Nikkor 24-70 2.8, Nikkor 70-200 VRI,
Do arbuza może być. Jedynka najlepsza. Może podszedłbym bliżej zdziebko.
jak dla mnie to nie sa pozy fashion:P
czy mozesz powiedziec co toba kierowalo przy wyborze poz 3 i 5?
ewentualnei co autor mial na mysli?
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
nie będę się wypowiadał za modelkę - co nią kierowało, moim zdaniem poza numer 3 jest spoko, ukazuje ładne nogi modelki, natomiast fota nr 5 - totalnie random ujęcie, spodobał mi się wyraz twarzy.
nie rozumiem. napisales ze przedstawiasz zdjecia swojego autorstwa. to w koncu kto fotografowal? fotograf czy modelka?
nic nie ukazuje bo na pierwszym planie nogi przecina rura jakiejs poreczy, modelka sie garbi a zdjecie wyglada na zrobione przypadkiem bez zadnego zamyslu. bo zakladam ze nie bylo zamyslem zdjecie pod tytulem kto w glupszym miejscu wsadzi sobie arbuza do ust.moim zdaniem poza numer 3 jest spoko, ukazuje ładne nogi modelki,
wyraz twarzy mowi mniej wiecej - "potrzymaj arbuza bo musze do toalety"natomiast fota nr 5 - totalnie random ujęcie, spodobał mi się wyraz twarzy.
ale skoro taka wlasnie mimika sie spodobala to nie mam wiecej pytan. dla mnie "totalnie random" jest cala sesja
natomiast twoja wypowiedz swiadczy o tym co widac na fotach - sesja zrobiona na zasadzie - wez ty sie jakos ruszaj a ja bede pstrykal. z 300fot cos sie wybierze. zupelnie nie rozumiem rowniez kolorystyki w stylu pseudo orwo. bo jesli mialo to podkreslac lata 80te to ani fryzura ani ciuchy ani miejscowka ani nowoczesna lyzka z ikei. chyba ze arbuz. tak. arbuz jest ponadczasowy.
jedyna trafna uwaga twojej wypowiedzi to nowoczesna łyżka z IKEI, resztę potraktuję jako zwykłe czepialstwo. A skoro już krytykujesz ubiór modelki, to sugeruję najpierw zmienić zakładkę 'fashion' w twoim portfolio na ' festyn' bo z modą ma to mało wspólnego, a co dopiero z fotografią mody. pozdro
mozesz potraktowac jak tylko uwazasz
masz absolutna racje. uczynie tak natychmiast jak tylko poprosze organizatorow SWPA i IPA by zmenili kategorie swych konkursow bo zdecia w nich nagrodzone kluja w oczy jednego z forumowiczow, oraz uswiadomie JAC ktora jest aktualna twarza Chanel ze to do czego pozuje to festyn a nie fashionA skoro już krytykujesz ubiór modelki, to sugeruję najpierw zmienić zakładkę 'fashion' w twoim portfolio na ' festyn' bo z modą ma to mało wspólnego, a co dopiero z fotografią mody. pozdromysle ze z dnia na dzien odwola wszelkie zlecenia
kto wie moze wszyscy oni zwroca sie do ciebie po porade jak zyc..
pozdrawiam cie serdecznie
Skontaktuj się z nami