Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie

Dla mnie najlepsza 1 i 2.
    Pozdrawiam

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2
    Nikon D800, Nikon D7000, Nikkor 10.5 mm, Nikkor 35mm 1.8, Nikkor 50mm 1.4G, Nikkor 85mm 1.8G, Nikkor 18-55 VR, Nikkor 24-70 2.8, Nikkor 70-200 VRI,

Domyślnie

Do arbuza może być. Jedynka najlepsza. Może podszedłbym bliżej zdziebko.

Domyślnie

jak dla mnie to nie sa pozy fashion:P

Domyślnie

czy mozesz powiedziec co toba kierowalo przy wyborze poz 3 i 5?
    ewentualnei co autor mial na mysli?
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

nie będę się wypowiadał za modelkę - co nią kierowało, moim zdaniem poza numer 3 jest spoko, ukazuje ładne nogi modelki, natomiast fota nr 5 - totalnie random ujęcie, spodobał mi się wyraz twarzy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qubuus Zobacz posta
    nie będę się wypowiadał za modelkę - co nią kierowało
    nie rozumiem. napisales ze przedstawiasz zdjecia swojego autorstwa. to w koncu kto fotografowal? fotograf czy modelka?
    moim zdaniem poza numer 3 jest spoko, ukazuje ładne nogi modelki,
    nic nie ukazuje bo na pierwszym planie nogi przecina rura jakiejs poreczy, modelka sie garbi a zdjecie wyglada na zrobione przypadkiem bez zadnego zamyslu. bo zakladam ze nie bylo zamyslem zdjecie pod tytulem kto w glupszym miejscu wsadzi sobie arbuza do ust.

natomiast fota nr 5 - totalnie random ujęcie, spodobał mi się wyraz twarzy.
    wyraz twarzy mowi mniej wiecej - "potrzymaj arbuza bo musze do toalety"
    ale skoro taka wlasnie mimika sie spodobala to nie mam wiecej pytan. dla mnie "totalnie random" jest cala sesja

natomiast twoja wypowiedz swiadczy o tym co widac na fotach - sesja zrobiona na zasadzie - wez ty sie jakos ruszaj a ja bede pstrykal. z 300fot cos sie wybierze. zupelnie nie rozumiem rowniez kolorystyki w stylu pseudo orwo. bo jesli mialo to podkreslac lata 80te to ani fryzura ani ciuchy ani miejscowka ani nowoczesna lyzka z ikei. chyba ze arbuz. tak. arbuz jest ponadczasowy.

Domyślnie

jedyna trafna uwaga twojej wypowiedzi to nowoczesna łyżka z IKEI, resztę potraktuję jako zwykłe czepialstwo. A skoro już krytykujesz ubiór modelki, to sugeruję najpierw zmienić zakładkę 'fashion' w twoim portfolio na ' festyn' bo z modą ma to mało wspólnego, a co dopiero z fotografią mody. pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qubuus Zobacz posta
    jedyna trafna uwaga twojej wypowiedzi to nowoczesna łyżka z IKEI, resztę potraktuję jako zwykłe czepialstwo.
    mozesz potraktowac jak tylko uwazasz

A skoro już krytykujesz ubiór modelki, to sugeruję najpierw zmienić zakładkę 'fashion' w twoim portfolio na ' festyn' bo z modą ma to mało wspólnego, a co dopiero z fotografią mody. pozdro
    masz absolutna racje. uczynie tak natychmiast jak tylko poprosze organizatorow SWPA i IPA by zmenili kategorie swych konkursow bo zdecia w nich nagrodzone kluja w oczy jednego z forumowiczow, oraz uswiadomie JAC ktora jest aktualna twarza Chanel ze to do czego pozuje to festyn a nie fashion mysle ze z dnia na dzien odwola wszelkie zlecenia
    kto wie moze wszyscy oni zwroca sie do ciebie po porade jak zyc..
    pozdrawiam cie serdecznie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    ...chyba ze arbuz. tak. arbuz jest ponadczasowy.
    Arbuz jest zaj*****y i pogódź się z tym że wgniata Twoje pf w ziemię

Nr 1 mi się nawet podoba - reszty bym nie pokazywał.
    Ostatnio edytowane przez malkon ; 28-04-2013 o 23:59 Powód: przekleństwo - shame on me!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów