Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: Monitory Apple?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Stare Macbooki mają*matryce TN (Twoje Nieszczęście) - nie ma w nich kompletnie nic, o czym chciało by się napisać w liście do domu.

IPS-owe Retiny to już całkiem insza inszość, jako rozwiązanie mobilne można z czystym sumieniem polecić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Stare Macbooki mają*matryce TN (Twoje Nieszczęście) - nie ma w nich kompletnie nic, o czym chciało by się napisać w liście do domu.

IPS-owe Retiny to już całkiem insza inszość, jako rozwiązanie mobilne można z czystym sumieniem polecić.

czornyj, w takim układzie jakiego laptopa polecasz? 13', do pracy w terenie (podstawowa obróbka, nie żaden retusz)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    czornyj, w takim układzie jakiego laptopa polecasz? 13', do pracy w terenie (podstawowa obróbka, nie żaden retusz)
    Jeśli o mnie chodzi, to na 111% brałbym Retinę 13"

Mam od dłuższego czasu MBA, sprzęt jest prześliczny, solidny, przemyślany w najdrobniejszym detalu, gniotsa-nie-łamiotsa, ma dotyk nad dotykami, świetną klawiaturę i ogólnie aż przyjemnie na nim pracować.

O ile nie kupiłbym drogawego Big Irona ani iMacza z syfiącą się matrycą, a monitorów Apple nawet kijem bym nie tknął, o tyle innego laptopa nie chcę, a rMBP 13 potaniał do 6,5kpln. Wg mnie nie jest to jakaś makabra, a to co się dołoży do ceny zakupu odzyska się później przy odsprzedaży - jabole świetnie trzymają cenę i jest na nie ssanie na rynku wtórnym.

Uprawnienia umieszczania postów