Stare Macbooki mają*matryce TN (Twoje Nieszczęście) - nie ma w nich kompletnie nic, o czym chciało by się napisać w liście do domu.
IPS-owe Retiny to już całkiem insza inszość, jako rozwiązanie mobilne można z czystym sumieniem polecić.
Szukaj
Stare Macbooki mają*matryce TN (Twoje Nieszczęście) - nie ma w nich kompletnie nic, o czym chciało by się napisać w liście do domu.
IPS-owe Retiny to już całkiem insza inszość, jako rozwiązanie mobilne można z czystym sumieniem polecić.
Jeśli o mnie chodzi, to na 111% brałbym Retinę 13"
Mam od dłuższego czasu MBA, sprzęt jest prześliczny, solidny, przemyślany w najdrobniejszym detalu, gniotsa-nie-łamiotsa, ma dotyk nad dotykami, świetną klawiaturę i ogólnie aż przyjemnie na nim pracować.
O ile nie kupiłbym drogawego Big Irona ani iMacza z syfiącą się matrycą, a monitorów Apple nawet kijem bym nie tknął, o tyle innego laptopa nie chcę, a rMBP 13 potaniał do 6,5kpln. Wg mnie nie jest to jakaś makabra, a to co się dołoży do ceny zakupu odzyska się później przy odsprzedaży - jabole świetnie trzymają cenę i jest na nie ssanie na rynku wtórnym.
Skontaktuj się z nami