Close

Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 154

Wątek: E-palenie...

Domyślnie

gadżety dotarły - bateria się łąduje. Wygląda to nie najgorzej w sumie. na razie jestem w materii e-jarania zielony więc dobre to co mam. Z czasem będzie można się doinwestowywać

Domyślnie

Święta racja. Siedzi w głowie. Nie pomogą żadne zamienniki, plastry, trzymanie kulek i inne badziewia.
    Wmawianie, że po jednym, już od jutra, za miesiąc.
    Siedzi w głowie. Trzeba sobie wmówić, że rzucam i rzucić.
    ---------------------
    "Rzucanie palenia to nic trudnego. Robiłem to już tysiące razy" – mawiał Mark Twain.
    Tutaj jest... podpis

MrBlues
    Gość

Domyślnie

Można się wspomóc środkami farmakologicznymi. Lekarz przepisał mojej żonie jakieś tabletki, że jak zapaliła to jej się zbierało na wymioty...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    Tabcin pewnie
    Ja spróbowałem tydzień temu desmoxan (około 50 zł za 25 dni kuracji - nie potrzeba recepty).
    Póki co nie palę, ale już kiedyś też nie paliłem z 3 miesiące więc podchodzę do tego na chłodno
    Nie wiem czy to naprawdę działa czy tylko efekt placebo - póki działa mam to w d......
    Elektronicznego peta też miałem/mam, ale tylko mnie wq......ł - to tak jak ze wszystkim co udaje coś czym nie jest, oczywiście to indywidualna sprawa (jeśli to ma znaczenie palę nałogowo ok 13 lat paczka dziennie).
    Nie będę snuł moralizatorskich gadek bo z ust nałogowca to żałosne...ale każda próba rzucenia tego szajsu jest ważna.

Ps. A tak najbardziej to chciałbym mieć tak...że wiecie, od czasu do czasu jeden/dwa do piwka wieczorem latem gdzieś nad wodą, ale nie łudzę się
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

też przerabiałem kiedyś piguły - rzeczony Tabcin właśnie. nie paliłem 5 miesięcy. Jednak wróciłem bo lubię. Najzwyczajniej lubię sobie puścić dymka przy browarku, gdzieś w plenerku, na grillu czy sp[otkaniu z przyjaciółmi. Zobaczymy jak mi pójdzie z elektronicznym

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    też przerabiałem kiedyś piguły - rzeczony Tabcin właśnie. nie paliłem 5 miesięcy. Jednak wróciłem bo lubię. Najzwyczajniej lubię sobie puścić dymka przy browarku, gdzieś w plenerku, na grillu czy sp[otkaniu z przyjaciółmi. Zobaczymy jak mi pójdzie z elektronicznym
    No ja też lubię , ale jakbym tylko palił w sytuacjach wymienionych powyżej to bym nie rzucał, ale tak nie jest
    Ps. najlepsi są Ci co to rzucili miesiąc temu i jak widzą peta to mówią, że śmierdzi...
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

Ja palę analogowce od 20 lat. Paczka dziennie, raczej słabe - 0,5 mg/papieos. Raz udało mi się rzucić fajki na ok 24 miesiące, wróciłem.
    Przyszedł czas na e-f@jkę.
    Zamówiłem sobie Joytecha eVic + Vivi Nova V3.

Tutaj mała przestroga przed tanią chińszczyzną
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

z tego zestawu bedziesz Pan zadowolony, kup tylko baterie zamienne, tylko nei nowe, po 5pln sa piekne uzywki, chociaz mi evica trudno jest rozladowac w 1 dzien, ale miec baterie na zapas przy sobie to zawsze komfort psychiczny. Vivi oryginal czy klon?

Domyślnie

pierwsze testy za mną. Konstrukcja całkiem przyzwoita - wszystko skręcane, z uszczelkami - miło Liquid to kwestia indywidualnego gustu rzecz jasna - wrzuciłem rzekomo polecany z e-dyma 555 - szału nie ma, nie bardzo mi podchodzi. W drugim mam menthola - całkiem przyzwoity, choc na dłuższą metę może byc męczący - jak analogowce mentholowe. Póki co wrażenia dobre - az sam jestem zdziwiony
    jakies etui na to ustrojstwo mozna znaleźć gdzieś ?- nie chce by mi to się dyndało na szyi.

Strona 11 z 16 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów