gadżety dotarły - bateria się łąduje. Wygląda to nie najgorzej w sumie. na razie jestem w materii e-jarania zielony więc dobre to co mam. Z czasem będzie można się doinwestowywać![]()
Szukaj
gadżety dotarły - bateria się łąduje. Wygląda to nie najgorzej w sumie. na razie jestem w materii e-jarania zielony więc dobre to co mam. Z czasem będzie można się doinwestowywać![]()
Święta racja. Siedzi w głowie. Nie pomogą żadne zamienniki, plastry, trzymanie kulek i inne badziewia.
Wmawianie, że po jednym, już od jutra, za miesiąc.
Siedzi w głowie. Trzeba sobie wmówić, że rzucam i rzucić.
---------------------
"Rzucanie palenia to nic trudnego. Robiłem to już tysiące razy" – mawiał Mark Twain.
Tutaj jest... podpis
Można się wspomóc środkami farmakologicznymi. Lekarz przepisał mojej żonie jakieś tabletki, że jak zapaliła to jej się zbierało na wymioty...
Tabcin pewnie
Ja spróbowałem tydzień temu desmoxan (około 50 zł za 25 dni kuracji - nie potrzeba recepty).
Póki co nie palę, ale już kiedyś też nie paliłem z 3 miesiące więc podchodzę do tego na chłodno
Nie wiem czy to naprawdę działa czy tylko efekt placebo - póki działa mam to w d......
Elektronicznego peta też miałem/mam, ale tylko mnie wq......ł - to tak jak ze wszystkim co udaje coś czym nie jest, oczywiście to indywidualna sprawa (jeśli to ma znaczenie palę nałogowo ok 13 lat paczka dziennie).
Nie będę snuł moralizatorskich gadek bo z ust nałogowca to żałosne...ale każda próba rzucenia tego szajsu jest ważna.
Ps. A tak najbardziej to chciałbym mieć tak...że wiecie, od czasu do czasu jeden/dwa do piwka wieczorem latem gdzieś nad wodą, ale nie łudzę się![]()
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
też przerabiałem kiedyś piguły - rzeczony Tabcin właśnie. nie paliłem 5 miesięcy. Jednak wróciłem bo lubię. Najzwyczajniej lubię sobie puścić dymka przy browarku, gdzieś w plenerku, na grillu czy sp[otkaniu z przyjaciółmi. Zobaczymy jak mi pójdzie z elektronicznym![]()
Ja palę analogowce od 20 lat. Paczka dziennie, raczej słabe - 0,5 mg/papieos. Raz udało mi się rzucić fajki na ok 24 miesiące, wróciłem.
Przyszedł czas na e-f@jkę.
Zamówiłem sobie Joytecha eVic + Vivi Nova V3.
Tutaj mała przestroga przed tanią chińszczyzną
z tego zestawu bedziesz Pan zadowolony, kup tylko baterie zamienne, tylko nei nowe, po 5pln sa piekne uzywki, chociaz mi evica trudno jest rozladowac w 1 dzien, ale miec baterie na zapas przy sobie to zawsze komfort psychiczny. Vivi oryginal czy klon?
pierwsze testy za mną. Konstrukcja całkiem przyzwoita - wszystko skręcane, z uszczelkami - miłoLiquid to kwestia indywidualnego gustu rzecz jasna - wrzuciłem rzekomo polecany z e-dyma 555 - szału nie ma, nie bardzo mi podchodzi. W drugim mam menthola - całkiem przyzwoity, choc na dłuższą metę może byc męczący - jak analogowce mentholowe. Póki co wrażenia dobre - az sam jestem zdziwiony
![]()
jakies etui na to ustrojstwo mozna znaleźć gdzieś ?- nie chce by mi to się dyndało na szyi.
Skontaktuj się z nami