Szukaj
Popatrz potem na dolnogrzalkowce i zakup jakiegos moze, zebys wiedzial czy wolisz gorno czy dolno
Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
Jestem w temacie dopiero od 2 dni. Kupiłem stacjonarnie (chciałem tak) po prawie calodzinnym łażeniu, przedzierajac sie przez gąszcz chłamu i drożyzny w galeriach, przy okazji odkrywajac dobry sklep we Wro w tym temacie. Siedziałem tam z godzinędegustujac liquidy. Są tam tez akcesoria i m.in. pokrowce, etui. Jak chcesz stock, adres dam na pm.
Dają rabaty na zakupy, można powalczyć z cenami, zbliżając sie nieco do internetowych.
oko
A co powiecie o takim zestawie: http://allegro.pl/zestaw-volish-slim...186415569.html volish slim. Przeraża mnie ten wielki e papieros, zwłaszcza, ze od jakiegoś czasu pale tylko slimy. Jest sens pakować się w takie coś?
Ten wielki e-papieros, to głównie bateria. Taka standardowa 1100mAh wystarcza na cały dzień, w tym zestawem z linku pewnie będzie problem z prądem.
Mam takiego, i przesiadłem się*na grubasa. Poza baterią tam upierdliwe jest napełnianie. Daj spokój, jak palisz pajęcze fiuty to nic ci nie zaszkodzi![]()
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Ponad dwa miesiące temu przeszedłem na E-Zigarette
wczoraj wsiadam do auta, elektroniczny na szyi w etui, sięgam, ciągnę, górna cześć zostaje mi w reku a olejek na mnie,
dziś ósma rano, uzupełnienie do pełna, elektroniczny na szyi w etui pod bluza , stoję i czuje, widzę jak mi cześć Peta leci na podłogę a olejek na mnie,
schodzę na dol, opowiadam kolegom sięgam po etui z elektronikiem, smycz od etui jakimś cudem pęka
dostałem szalu a całość poszła o ziemie nawet nie wiem na ile części, nie dotknę tego gówna nigdy więcej,
Paliłem ponad dwadzieścia lat, uwielbiałem palić, puścić dyma, przed dwoma miesiącami na siłowni dostałem mocnego bólu w klatce jakby słoń mi nią staną, piana ze wściekłości poszła ze jak sam mogę się to takiego stanu przez "Faje" doprowadzać
Tak się obraziłem na papierosy ze jak widzę fajka to mnie trzęsie, normalnie agresja żeby dopaść, połamać, rozszarpać nawet teraz jak opisuje to mnie rozsadza i się powstrzymuje od przekleństw
Dzięki temu ze papieros doprowadził do bólu a elektroniczny non stop stwarzał problemy to moja złość i zawziętość chyba wyleczy mnie od nałogu.
A ja nie czytałem od początku, bo mnie się nie chcęale jestem wielkim przeciwnikiem tego za przeproszeniem g...a.
Palę tzw. analogii nigdy nie przesiądę się na ten elektryczny chłam. Widzę jak niektórzy z moich znajomych, rzekomo rzucili palenie dzięki temu niby "E", i teraz nic nie robią tylko obciągają tą rurkę z parą wodną- niby, ale to już normalna porażka jest, kogo znam i się na "To" "przerzucił" to "pali": jeszcze więcej, w ogóle nie puszczają tego z rąk.
Zakupili sobie smycze i noszą to na szyito jeszcze bardziej uzależnia niż co.
I Wy myślicie , że dzięki temu rzucicie palenie, to jesteście w wielkim błędzie,nie ma takiej opcji
Z drugiej strony nie powiedziano, "na razie ", że to nie jest jeszcze gorsze świństwo niż normalne fajki.Czy ktoś wie jaki to ma skład ? Nie palcie tego, po prostu rzućcie palenie, mi sie udało na 3 lata i to bez tego gówna![]()
Ponoć jakiś mądry Pan od uzależnień powiedział kiedyś, że przyzwyczajeń nie pozbędziesz się , bo nałóg to kwestia dyskusyjna, raczej to wszystko to kwestia przyzwyczajenia organizmu![]()
Pozdrawiam i nie dajcie się zwariować![]()
D700 // S 24-70 2,8 // N 35 1.8 DX // SB700 //
Każdy tłumaczy sobie jak umie. Powodzenia w jaraniu analogów.![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Nie bez znaczenia jest uciążliwość jarania analogow dla otoczenia. Jeśli nie rzucilem dla siebie, to przynajmniej wiem, że palenie e-peta jest miłe dla mojej rodziny i znajomych.
...a i wydajność organizmu znacznie wzrosła.
Nie mam potrzeby wracac do analogow, pomimo, iż miałem sceptyczny pogląd na e-palenie.
oko
Skontaktuj się z nami