Close

Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4121314
Pokaż wyniki od 131 do 136 z 136

Domyślnie

Dużo się pisze o stołkach Nikona: 35/1.8DX bądź 50/1.8G napiszcie proszę do jakiego rodzaju zdjęć te obiektywy idealnie się nadają ?
    Myślę tutaj o połączeniu w/w stałek z D5100 jestem od niedawna jego posiadaczem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agaspox Zobacz posta
    No i kupione! Nikon d5100 18-105 VR do tego torba Camrock, pilot i filtr UV TIFFEN. Zestaw na początek później jasna stałka i statyw. Dzięki za rady koledzy
    Jak Ci się podoba nabytek D5100 ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pekao Zobacz posta
    Dużo się pisze o stołkach Nikona: 35/1.8DX bądź 50/1.8G napiszcie proszę do jakiego rodzaju zdjęć te obiektywy idealnie się nadają ?
    Myślę tutaj o połączeniu w/w stałek z D5100 jestem od niedawna jego posiadaczem
    Przydają się choćby do zdjęć w świetle zastanym,nie trzeba używać lampy,szkiełko jest na tyle jasne że można sporo zejść z iso w dół,ja głównie 35mm używam do portretów
    Nikon

Domyślnie

Ja 35-tki używam jak na razie wyłącznie w pomieszczeniach (m.in. imprezy rodzinne i nie tylko, portrety mojej pięknej żony etc). Na zewnątrz jeszcze nie używałem bo pogoda nie pozwala mi wyjść w plener. Z tym szkłem mogę robić "jasne" fotki bez lampy, czego nie można powiedzieć o "ciemnych" fotkach z kitowym obiektywem.
    Nikon

Oszczędny w słowach Awatar agaspox
    Miasto
    Wrocław + Zamojszczyzna

Domyślnie

Jestem zachwycona nabytkiem i cały czas się uczę czegoś nowego 35 super do pomieszczeń a 50 za mały kąt będzie, za ciasno. 35 za to zniekształci twarz jak za blisko podejdziesz Kwestia zastosowania Mi po głowie chodzi jeszcze tamron 70-300 macro Co do zdjęć fajnie się robi ale trzeba smigać po menu żeby coś przestwić.

I nieskromnie się pochwalę że po 2 dniach przeszłam na manual
    Ostatnio edytowane przez agaspox ; 24-04-2013 o 14:19
    Nikon d5100 AF-S 18-105 VR
    Bóg mnie nie chce a Diabeł się boi ...

Domyślnie

Witam,

A jak trochę zmienię temat przeglądałem neta i widziałem, że D5100 z 18-55 można już kupić za 1799PLN
    Wydaje mi się, że cena jest niezła cena w sklepach stacjonarnych i przez internet - nie podaje w jakim sklepie, ale zapewniam łatwo znaleźć...

Pozdrawiam,

Strona 14 z 14 PierwszyPierwszy ... 4121314

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów