Close

Strona 13 z 14 PierwszyPierwszy ... 311121314 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 136

Domyślnie

Witam,
    jestem świeżak na Waszym forum dlatego bez bicia proszę, jeśli jest gdzieś taki wątek, i z góry przepraszam za offtop
    Mam takie pytanie, jestem na kupnie aparatu do robienia zdjęć odzieży w domu, z dodatkowym oświetleniem światła ciągłego i tła, przypaliłem się na zestaw NIKON D90 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8 G. Co sądzicie o tym zestawie ?? Może inny obiektyw będzie bardziej uniwersalny i sprawdzi się lepiej w takich warunkach pracy, lub inny korpus np D5100 itd?

Dodam że obecnie pracowałem na Nikonie D3000 i kitowym obiektywie 18-55mm oraz 55-300 nikkor... I szczerze mówiąc jakiejś rewelacji jeśli chodzi o zdjęcia ciuchów nie było... Kolory nie oddawane takie jak ciuchów, mimo zabawy z różnymi ustawieniami i balansem bieli itd...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MrGzimski Zobacz posta
    przypaliłem się na zestaw NIKON D90 + Nikkor AF-S 50mm f/1.8 G. Co sądzicie o tym zestawie ??
    Jeśli interesuje Cię ten zestaw to pod tym linkiem może coś dla siebie znajdziesz.
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    Jeśli interesuje Cię ten zestaw to pod tym linkiem może coś dla siebie znajdziesz.
    a dzięki to temat który ja założyłem, ale tu też napisałem bo nie wiem czy ktoś tam się odezwie, a tu już sporo ludzi bierze udział w konwersacji...

Domyślnie

Ja mam pytanko do posiadaczy d5100 czy można gdzieś ściągnąć oprogramowanie 1.00 obecnie mam 1.01 i coś mi szwankuje po włączeni aparatu czasami mi wyskakuje błąd oprogramowania,chciałem spróbować wgrać starsze oprogramowanie ale nie wiem skąd je ściągnąć,może by pomogło ,zanim zdecyduje się wysłać aparat do serwisu
    Nikon

Oszczędny w słowach Awatar agaspox
    Miasto
    Wrocław + Zamojszczyzna

Domyślnie

Idę dzisiaj po mój egzemplarz Całą noc jechałam autobusem do Wrocka ale jakoś spać się nie chce
    Nikon d5100 AF-S 18-105 VR
    Bóg mnie nie chce a Diabeł się boi ...

Miasto
    Wrocław + Zamojszczyzna

Domyślnie

No i kupione! Nikon d5100 18-105 VR do tego torba Camrock, pilot i filtr UV TIFFEN. Zestaw na początek później jasna stałka i statyw. Dzięki za rady koledzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agaspox Zobacz posta
    No i kupione! Nikon d5100 18-105 VR do tego torba Camrock, pilot i filtr UV TIFFEN. Zestaw na początek później jasna stałka i statyw. Dzięki za rady koledzy
    Miłej zabawy.
    Teraz zamiast zadawać pytania - czytaj neta i forum.
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

Miłego focenia agaspox
    Niech Ci sprawia tyle radości , co mój D90
    D750 ll S35/1,4 ART ll S135/1,8 ART ll N24-70 2,8 ll S70-200 OS ll SB-700 ll

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agaspox Zobacz posta
    Idę dzisiaj po mój egzemplarz Całą noc jechałam autobusem do Wrocka ale jakoś spać się nie chce
    Twarda sztuka.
    Miłej zabawy z D5100!
    Nikon

Miasto
    Wrocław + Zamojszczyzna

Domyślnie

Pytań nie będzie bo lubię uczyć się metodą prób i błędów no chyba że co do techniki wykonywania zdjęć i jakichś ciekawych efektów

Strona 13 z 14 PierwszyPierwszy ... 311121314 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów