Close

Strona 5 z 88 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 879

Wątek: Ricoh GR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xMAREKx Zobacz posta
    mógłby mieć: wizjer, obracany ekran, drugą stopke pod ewentualny zewnętrzny wizjer i lampę równocześnie. Z mega bajerów to GPS i WiFi do transmisji obrazu "Live" i zdalnego sterowania aparatem przez telefon/tablet czy komputer, ale aż takim marzycielem nie jestem
    Właśnie opisałeś nex6

Domyślnie

Ja kupiłem wizjer Sigmy, za nieco ponad stówę.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    a sa jakies uniwersalne? bo na alle tylko dedykowane za cene zblizona do samego kompakta
    Przecież tam masz mocowanie na gorąca stopkę, więc wejdzie ci kazdy standardowy wizjer montowany na sankach.
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    więc wejdzie ci kazdy standardowy wizjer montowany na sankach.
    no tak... kazdy standardowy... a ja wlasnie pytam co znaczy kazdy standardowy? bo np taki wizjerek na sanki do coolpixa A to prawie 400 usd... za to mozna kupic samochod...

Domyślnie

Standardowy to taki, ktory wchodzi w standardowe sanki. Ricoh ma standardowe sanki bo uzywalem go normalnie z lampami w studio.

Pocieszę cię, że do Lejki bywają wizjery droższe od Coolpixa A
    Völkchlor

Domyślnie

kurcze... stopka od lampy, 5cm rury od odkurzacza i stare okulary dziadka... 400 usd...

nie ma takich prostych po 100zl?

Domyślnie

Pewnie są jakieś stare od ruskich dalmierzy. Ale kiepski wizjer to jak kara..

Może z czasem się pojawią, ale póki co w dobie cyfry nie bylo zapotrzebowania na takie akcesoria po niskiej cenie, więc nikomu się nie opłacało takowych robić. CHoć kto wie, moze w Japonii i okolicach gdzie są popularne już są.
    Völkchlor

Domyślnie

Pewnie są jakieś stare od ruskich dalmierzy. Ale kiepski wizjer to jak kara..

Może z czasem się pojawią, ale póki co w dobie cyfry nie bylo zapotrzebowania na takie akcesoria po niskiej cenie, więc nikomu się nie opłacało takowych robić. CHoć kto wie, moze w Japonii i okolicach gdzie są popularne już są.

fuji dalo rade upchnac jakies dziurki do patrzenia... a sony, nikon i teraz GR... pomineli bardzo istotna rzecz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    jakies dziurki do patrzenia...
    I to jest dobre określenie. Raz zajżałem w wizjer Fuji X10 to sie przestraszyłem, dla takiego czegoś to jak dla mnie osobiscie szkoda miejsca w aparacie - albo porządny albo wcale. Jakbym patrzał w tunel jakiś.. Inna sprawa, że uzywalem przez rok C645, wiec w kwestii wizjerów mam dość wysoką poprzeczkę i raczej mało co mnie zadowoli
    Völkchlor

Domyślnie

I to jest dobre określenie. Raz zajżałem w wizjer Fuji X10 to sie przestraszyłem, dla takiego czegoś to jak dla mnie osobiscie szkoda miejsca w aparacie - albo porządny albo wcale. Jakbym patrzał w tunel jakiś.. Inna sprawa, że uzywalem przez rok C645, wiec w kwestii wizjerów mam dość wysoką poprzeczkę i raczej mało co mnie zadowoli

no a czego sie mozna spodziwac w aparacie za 1500zl... wizjer na miare ceny, ale mimo to jakis jest.

nie umiem na zombie i koniec... stary jestem...

Strona 5 z 88 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów