Jako, że nigdy wcześniej nie zrobiłem zdjęcia dzikiemu zwierzowi, pomyślałem że upamiętnie ten moment przez wstawianie na forumOczywiście zdjęcie nie było planowane - ot, spotkałem na spacerze, mając pod ręką tylko 85mm
Szukaj
Jako, że nigdy wcześniej nie zrobiłem zdjęcia dzikiemu zwierzowi, pomyślałem że upamiętnie ten moment przez wstawianie na forumOczywiście zdjęcie nie było planowane - ot, spotkałem na spacerze, mając pod ręką tylko 85mm
Ależ czadowa fotka. Piękne spotkanie i miodna obróbka niczym obraz. Zazdroszczę fotki i gratuluję!
Fuji
Kiedy zrobione, teraz? W marcu? W Polsce czy np. UK?
Ostatnio edytowane przez TMB ; 24-03-2013 o 15:08
Wczoraj, w lesie nieopodal Londynu.
Zawsze dziwiłem się co ludzi kręci w fotografowaniu dziczyzny i szczerze mówiąc nie bardzo to wszystko rozumiałem. Pewne jest jednak to, że następnym razem zabiorę ze sobą jakąś poważniejszą armatę i pomóc szczęściu nieco. Kłopot w tym, że tak paskudnej pogody nie widać zbyt często, a wydaje się być idealna do takich zadań.
Mam i backstage
Ostatnio edytowane przez Kartofelinder ; 24-03-2013 o 16:15
Bajkowa sceneria.
Ostatnio edytowane przez Kartofelinder ; 24-03-2013 o 20:23
Wybacz za szczerość, ale prawdziwego smaczku jaki towarzyszy fotografowaniu wszelakiej maści dzikich zwierząt nie uświadczysz...w parku w którym jelenie masz na wyciągnięcie ręki, co w naturze (pomijając pewne sprzyjające okoliczności) nie będzie takie proste, abyś miał byczki na pare metrów.
To prawie jak sesja z "modelką" w plenerze, brakuje tylko blend, make-up'u oraz tysiąca jeden lamp
Ps. Ale to Fuji fajnie rysujeTo trzeba przyznać.
Ostatnio edytowane przez FHR ; 25-03-2013 o 01:03 Powód: łączenie postów
TMB i razza - przywołuję Was do porządku. Szanujcie się albo przynajmniej nie wchodźcie sobie w drogę.
Dziś pouczenie, następnym razem będą karteczki![]()
Jedynka zdecydowanie lepsza. Ale to drzewo w odpowiednich warunkach, to byłby niezły temat.
Fuji
Skontaktuj się z nami