Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Jeleń

Domyślnie Jeleń

Jako, że nigdy wcześniej nie zrobiłem zdjęcia dzikiemu zwierzowi, pomyślałem że upamiętnie ten moment przez wstawianie na forum Oczywiście zdjęcie nie było planowane - ot, spotkałem na spacerze, mając pod ręką tylko 85mm

Domyślnie

Ależ czadowa fotka. Piękne spotkanie i miodna obróbka niczym obraz. Zazdroszczę fotki i gratuluję!
    Fuji

Domyślnie

Kiedy zrobione, teraz? W marcu? W Polsce czy np. UK?
    Ostatnio edytowane przez TMB ; 24-03-2013 o 15:08

Domyślnie

Wczoraj, w lesie nieopodal Londynu.

Zawsze dziwiłem się co ludzi kręci w fotografowaniu dziczyzny i szczerze mówiąc nie bardzo to wszystko rozumiałem. Pewne jest jednak to, że następnym razem zabiorę ze sobą jakąś poważniejszą armatę i pomóc szczęściu nieco. Kłopot w tym, że tak paskudnej pogody nie widać zbyt często, a wydaje się być idealna do takich zadań.

Mam i backstage

Ostatnio edytowane przez Kartofelinder ; 24-03-2013 o 16:15

Domyślnie

Bajkowa sceneria.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    miodna obróbka niczym obraz
    Tego akurat tutaj niewiele, ot tylko (nie)sprzyjające warunki i tak rysujące Fuji Ale doceniam - dzięki

Cytat Zamieszczone przez marny Zobacz posta
    Bajkowa sceneria.
    Kłaniam się w pas
    Ostatnio edytowane przez Kartofelinder ; 24-03-2013 o 20:23

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Zawsze dziwiłem się co ludzi kręci w fotografowaniu dziczyzny i szczerze mówiąc nie bardzo to wszystko rozumiałem.

Wybacz za szczerość, ale prawdziwego smaczku jaki towarzyszy fotografowaniu wszelakiej maści dzikich zwierząt nie uświadczysz...w parku w którym jelenie masz na wyciągnięcie ręki, co w naturze (pomijając pewne sprzyjające okoliczności ) nie będzie takie proste, abyś miał byczki na pare metrów.

To prawie jak sesja z "modelką" w plenerze, brakuje tylko blend, make-up'u oraz tysiąca jeden lamp

Ps. Ale to Fuji fajnie rysuje To trzeba przyznać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TMB Zobacz posta
    Wybacz za szczerość, ale prawdziwego smaczku jaki towarzyszy fotografowaniu wszelakiej maści dzikich zwierząt nie uświadczysz...w parku w którym jelenie masz na wyciągnięcie ręki, co w naturze (pomijając pewne sprzyjające okoliczności ) nie będzie takie proste, abyś miał byczki na pare metrów.

To prawie jak sesja z "modelką" w plenerze, brakuje tylko blend, make-up'u oraz tysiąca jeden lamp

Ps. Ale to Fuji fajnie rysuje To trzeba przyznać.
    No chyba nie mam co wybaczać. Przyznam, że nie wiem zupełnie o czym piszesz, bo gonienie za zwierzem po lesie rzeczywiście nie jest niczym w moim guście

Dostałem za to jeszcze jeden bakstejdż:

2.
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 25-03-2013 o 01:03 Powód: łączenie postów

Domyślnie

TMB i razza - przywołuję Was do porządku. Szanujcie się albo przynajmniej nie wchodźcie sobie w drogę.
    Dziś pouczenie, następnym razem będą karteczki

Domyślnie

Jedynka zdecydowanie lepsza. Ale to drzewo w odpowiednich warunkach, to byłby niezły temat.
    Fuji

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów