Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 53

Domyślnie

dokładni, jedno z drugim nie ma nic wspólnego... możesz mieć kompa wyłączonego a dostęp do plików z telefonu/komputera/tableta z każdego miejsca z dostępem do internetu...

sote też jakoś nie mogę tego znaleźć

Dziękuję Panowie :zimnepiweczko:

pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Prawie nad morzem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    jeśli będę miał np 50gb przestrzeni na dane, to muszę mieć też 50gb wolnego miejsca na dysku?
    Nie wiem jak tu ale np: dropbox ściąga wszystko z serwera, czyli jeżeli będziesz miał nawrzucane z jednego kompa te "50 GB" to na drugiego kompa ci tyle zassa z neta. Na urządzenia mobilne dropbox nie zasysa domyślnie plików.
    jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom

Domyślnie

I ode mnie 5GB poleciało Po jakim czasie pojawiają się te nowe 5GB po założeniu nowego konta z linka u osoby polecającej?
    D810+N24-70/2.8+T17-50/2.8+N50/1.8+N70-210/4+SB800+...

Domyślnie

Nie, po zainstalowaniu apki, na poprzedniej stronie masz instrukcję...

Domyślnie

Dzięki wielkie za info Przeczytałem że to Ty masz te 5GB nie ja
    Pewnie masz już uzbieranego ładnego twardziela
    D810+N24-70/2.8+T17-50/2.8+N50/1.8+N70-210/4+SB800+...

Domyślnie

Ty też dostajesz 5GB dodatkowo, nooo troszkę się już uzbierało
    Za chwilę pewnie zniknie promocyjna opcja zapraszania znajomych, ale póki trwa trzeba brać

Domyślnie

jeśli będę miał np 50gb przestrzeni na dane, to muszę mieć też 50gb wolnego miejsca na dysku?
    Jeśli zainstalujesz "CopyApp" będziesz miał na swoim dysku katalog "Copy" - kopię tego co jest w chmurze.
    Ułatwia to znakomicie umieszczanie plików w chmurze - wystarczy pliki/katalogi wrzucić do katalogu Copy - program zadba o to by skopiować je do chmury. W takim przypadku odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: TAK - musisz mieć do 50 GB wolnego miejsca na dysku. Ale nie musisz instalować tej aplikacji - wówczas pliki są tylko w chmurze do której dostajesz się z przeglądarki.

jeśli wyłączę kompa to nikt nie może nic ściągnąć ode mnie ?
    Jeśli pliki skopiują się do chmury możesz wyłączyć komputer i sięgać do swoich plików z każdego komputera, z każdego miejsca na ziemi - oczywiście miejsca z dostępem do internetu.

Czy to nic wspólnego nie ma z moim dyskiem twardym ? dla mnie to nowość, dlatego pytam
    jak wyżej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eristoff Zobacz posta
    Nie wiem jak tu ale np: dropbox ściąga wszystko z serwera, czyli jeżeli będziesz miał nawrzucane z jednego kompa te "50 GB" to na drugiego kompa ci tyle zassa z neta.
    Wszystkie najpopularniejsze "chmury" jak SkyDrive (tu było kiedyś 25GB na dzień dobry), Box, Dysk Google, Dropbox, Copy czy nawet GG Dysk działają podobnie - po zainstalowaniu odpowiedniego programu (w GG nawet nie ma tej potrzeby) ściągają z chmury wszystkie pliki/katalogi na dysk lokalny. Ale nie ma konieczności instalowania tego oprogramowania, chociaż ułatwia ono korzystanie z chmur.
    Cytat Zamieszczone przez eristoff Zobacz posta
    Na urządzenia mobilne dropbox nie zasysa domyślnie plików.
    Tego nie jestem pewien, coś mi się wydaje, że ściąga wszystko na smartfona. Z tego powodu wyrzuciłem Dropboxa z telefonu.

Domyślnie

rzuccie okiem - 50GB do jutra chyba...

http://www.dobreprogramy.pl/50-GB-na...osc,30468.html

sam korzystam, 50GB uzyskałem, jak była promocja dla właścicieli telefonów sony xperia.
    pixel 4a

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez markow Zobacz posta
    rzuccie okiem - 50GB do jutra chyba...

http://www.dobreprogramy.pl/50-GB-na...osc,30468.html

sam korzystam, 50GB uzyskałem, jak była promocja dla właścicieli telefonów sony xperia.
    Promocja trwa do 23 marca 2012.

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów