Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17
    Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Super portret. Jako element większej całości bardzo na tak.

Domyślnie

Mi oba bardzo pasują a dołu wcale nie brakuje.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

nr 1- ja bym Pana umieścił ciut bliżej prawej krawędzi. Ramka out
    nr 2- jest okey

Domyślnie

Dobry portret, przy okazji dłuższej rozmowy zrobiony?
    zenit 12xp | helios 44M-4 58mm/2 | jupiter 3,5/135mm | d70s | n8008s | n 50 f/1.8D | t 12-24 f4
    http://malyrebel.blogspot.com/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czlowiekwidmo Zobacz posta
    Dobry portret, przy okazji dłuższej rozmowy zrobiony?
    Dokładnie Z Panem Pawłem, bo tak ma na imię mijam się czasami na rowerze, bo on non stop gdzieś jeździ i właśnie jakiś czas temu wpadłem na pomysł, żeby poprosić go o zgodę na zdjęcie i chociaż był zdziwiony po co mi to..., to po chwili zgodził się. Ogólne to Pan Paweł ma dosyć dużą wadę kręgosłupa, na zdjęciach tego nie widać, ale jest tak skrzywiony, że jak jedzie na rowerze ledwie widzi co przed nim i czasami wygląda to tak jakby się zataczał, ale tak na prawdę ma wszystko pod kontrolą, normalnie człowiek nie do zdarcia Pozdr!
    Kto chce- szuka możliwości, kto nie chce- szuka wymówek.

Domyślnie

Pierwsze lepsze. Ale tak to już jest, że teraz jak wiem, że tam jest rower to na dwójce mi go brakuje
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lok_men Zobacz posta
    Dokładnie Z Panem Pawłem, bo tak ma na imię mijam się czasami na rowerze, bo on non stop gdzieś jeździ i właśnie jakiś czas temu wpadłem na pomysł, żeby poprosić go o zgodę na zdjęcie i chociaż był zdziwiony po co mi to..., to po chwili zgodził się. Ogólne to Pan Paweł ma dosyć dużą wadę kręgosłupa, na zdjęciach tego nie widać, ale jest tak skrzywiony, że jak jedzie na rowerze ledwie widzi co przed nim i czasami wygląda to tak jakby się zataczał, ale tak na prawdę ma wszystko pod kontrolą, normalnie człowiek nie do zdarcia Pozdr!
    Historyjnie pozytywnie
    zenit 12xp | helios 44M-4 58mm/2 | jupiter 3,5/135mm | d70s | n8008s | n 50 f/1.8D | t 12-24 f4
    http://malyrebel.blogspot.com/

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów