Szukaj
1 i 2 na tak ale widział bym to znacznie bardziej zdecydowanie kadrowane - w sensie umieszczenia kobity po którejś stronie kadru![]()
Ładne!
ale....
1 i 2 mają jakiś siny odcień poniżej twarzy głównie szyja możliwe że wina mojego ekranu ale strasznie to kontrastuje z czrwienią ust.
D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700
Doskonałe zdjęcia za wyjątkiem nr5 gdzie modelka wyszła wręcz monstrualnie. Wydaje mi się że to przez krój tej bluzki który poszerza barki. Nr 4 i 5 kolorystycznie odbiega od 1 i 2 - szkoda bo na dwóch pierwszych jest troszkę cieplej i zdecydowanie przyjemniej.
Oo Ola, miałem z nią swoją pierwszą sesje w życiu ;D 5 za malkonem, niefortunnie skadrowane. Ale ogólnie fajnie wyszło, najbardziej podoba mi się 4, przyjemne to światło![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 10-03-2013 o 00:30 Powód: pis. (Nią---->nią, ona żyje!)
Zdjęcia podobają mi się
tylko to rozmycie troszkę przesadzone
fafniak, bart1 - dzieki- co do kadrowania - są to dokładnie kadry z puszki - delikatnie przycięte, cienie od szyi w dół powstały od czarnych ekranów które stały po obydwu stronach Oli
jeśli ktoś jest ciekawy setupu oświetleniowego to zapraszam tutaj na stroboxa
malkon - dzięki- co do kolorków na 4 i 5 - odmienna kolorystyka była zamierzona - co nie znaczy że słusznie
lukasz_lkz - tak pamiętam i do dzisiaj mam "wyrzuty sumienia" za swój komentarzw Twojej sesji z Olą
Gerard - dzieki- co do rozmyć - możesz wierzyć albo i nie - nie ma na tych zdjęciach ani grama rozmycia w postprocesie.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 10-03-2013 o 00:31 Powód: orto. ("szyji")
na ramieniu ta strukturę widać a na twarzy jak laleczka
dobrze ze się nie założyłem - bo bym coś stracił
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami