Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Ola [Pelo]

Domyślnie Ola [Pelo]

modelka: Ola Rewa
    wizaż: Aurelia Gałązka
    foto: ja

1.
    2.
    3.
    4. światełko w lewym grn rogu to celowo ustawiona kontra blisko brzegu kadru która stworzyła poświatę
    5. i Ola, która wygląda oooooo tak

Domyślnie

1 i 2 na tak ale widział bym to znacznie bardziej zdecydowanie kadrowane - w sensie umieszczenia kobity po którejś stronie kadru

Domyślnie

Ładne!

ale....

1 i 2 mają jakiś siny odcień poniżej twarzy głównie szyja możliwe że wina mojego ekranu ale strasznie to kontrastuje z czrwienią ust.
    D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bart1 Zobacz posta
    Ładne!

ale....

1 i 2 mają jakiś siny odcień poniżej twarzy głównie szyja możliwe że wina mojego ekranu ale strasznie to kontrastuje z czrwienią ust.
    u mnie też tak jest - ale mi to akurat odpowiada - fajnie "odglamione" jest

Domyślnie

Doskonałe zdjęcia za wyjątkiem nr5 gdzie modelka wyszła wręcz monstrualnie. Wydaje mi się że to przez krój tej bluzki który poszerza barki. Nr 4 i 5 kolorystycznie odbiega od 1 i 2 - szkoda bo na dwóch pierwszych jest troszkę cieplej i zdecydowanie przyjemniej.

Domyślnie

Oo Ola, miałem z nią swoją pierwszą sesje w życiu ;D 5 za malkonem, niefortunnie skadrowane. Ale ogólnie fajnie wyszło, najbardziej podoba mi się 4, przyjemne to światło
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 10-03-2013 o 00:30 Powód: pis. (Nią---->nią, ona żyje!)

Domyślnie

Zdjęcia podobają mi się
    tylko to rozmycie troszkę przesadzone

Domyślnie

fafniak, bart1 - dzieki - co do kadrowania - są to dokładnie kadry z puszki - delikatnie przycięte, cienie od szyi w dół powstały od czarnych ekranów które stały po obydwu stronach Oli
    jeśli ktoś jest ciekawy setupu oświetleniowego to zapraszam tutaj na stroboxa
    malkon - dzięki - co do kolorków na 4 i 5 - odmienna kolorystyka była zamierzona - co nie znaczy że słusznie
    lukasz_lkz - tak pamiętam i do dzisiaj mam "wyrzuty sumienia" za swój komentarz w Twojej sesji z Olą
    Gerard - dzieki - co do rozmyć - możesz wierzyć albo i nie - nie ma na tych zdjęciach ani grama rozmycia w postprocesie.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 10-03-2013 o 00:31 Powód: orto. ("szyji")

Domyślnie

na ramieniu ta strukturę widać a na twarzy jak laleczka

dobrze ze się nie założyłem - bo bym coś stracił

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelo Zobacz posta
    lukasz_lkz - tak pamiętam i do dzisiaj mam "wyrzuty sumienia" za swój komentarz w Twojej sesji z Olą.
    Haha, zapomniałem już o tym

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów