skoro serwisowe instrukcje nie potwierdzają to czego Ci potrzeba ?
Szukaj
skoro serwisowe instrukcje nie potwierdzają to czego Ci potrzeba ?
D300, Sigma 17-70, N55-200VR, Sigma 70-300, N60 AF-S MICRO, falcon 800/f8, Sigma 150-500
pepe2k coś tym softem poprawiłeś w D7k
według mnie soft nadaje się do mapowania matrycy i zerowania licznika tylko więc dziwne że takie zainteresowanie ,
soft częściowo niekompletny z tego co sprawdziłem więc wartość użytkowa ograniczona ,
ja nic nie zmieniałem w D800/7k bo i po co skoro sprzęt na Gwarancji ale podziwiam tych co zaryzykują z nowym body .
D80/D7000 www.tech-blog.pl / galeria.tech-blog.pl
Widzę, że nasz forumowy "Guru" od tematu oprogramowania serwisowego znowu się puszy jak paw. Pepe2k pamiętaj, że nie masz monopolu na wiedzę, a to, w jaki sposób traktujesz innych forumowiczów świadczy tylko i wyłącznie o Tobie. Jak będziesz tak napompowany, to w końcu pękniesz![]()
i wszystko jasne
To nie zaden guru tylko zwykly bubek. Skopiowal jeden link z innego forum i mysli ze wszystkie rozumy pozjadał.
.
@kzkzg, cezary-k, pepe2k
na razie ostrzeżenie wzrokowe.
wycieczki personalne nie są mile widziane na tym forum.
tyczy się to też innych użytkowników.
proszę wstrzymać się od wypowiedzi niemerytorycznych w temacie wątku.
zwykło się załatwiać wszelkiego rodzaju "zatarczki" poprzez wiadomości prywatne i tak owoż proszę czynić.
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Nie do końca czuję się winny. Stanąłem w obronie kilku forumowiczów "z buta" potraktowanych przez pepe2k. Oczywiście przyjmuję ostrzeżenie i obiecuję poprawę.
Skontaktuj się z nami