Szukaj
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Oficjalnie na pewno nie. Wszystkich ogłoszeń z allegro też nie jesteśmy w stanie wyłapać. Często ktoś raportuje nam ogłoszenia na allegro. Wtedy odpowiednio reagujemy. Nie wspomnę już ogłoszeniach które są odrzucane z giełdy. Tak na oko ponad 50% ogłoszeń idzie w kosmos.
Założenia giełdy było między innymi wymiana sprzętu w użytkownikami i moim skromnym zdaniem dbanie o to jest w interesie wszystkich użytkowników. Tu nie chodzi o nasze "widzi mi się". Dlatego w takich sytuacjach jakie opisałeś oczekujemy na raporty
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Najgorsi są ci, którzy w każdym ogłoszeniu węszą oszustwo, a sami bez krępacji wystawiają równolegle ogłoszenie na allegro i tu, na forum. Czyż nie tak, kolego enthropia?
Bystry jesteś, nie ma co. Szkoda, że nie możesz mnie zbanować, prawda?
Znam gorszych...
Nie wiem, nie węszę oszustw, mam inne rzeczy na głowie. Węszenie i sączenie jadu zostawiam tobie, dobry w tym jesteś.
Raz, omyłkowo wystawiłem równolegle ogłoszenie tu i na alle, za co zostałem ukarany i z czego się wytłumaczyłem przed odpowiednią osobą. Przed tobą na pewno nie będę się tłumaczył.
I standardowo - nie jestem twoim kolegą.
Dobra, myślę, że już nie ma o czym dyskutować, a zaczynacie się kopać… Jeśli Jarek (@fomag) będzie chciał, to się odezwie.
Skontaktuj się z nami