Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enthropia Zobacz posta
    Naprawdę nie masz się czym chwalić.
    ale wniosłeś twórczą uwagę..
    Czerwony agent : 5DmkII|5DmkI|16-35f2.8L|C24f1.4L|C35f1.4L|C85f1.2L|C135f2L|580ExII

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzesiulla Zobacz posta
    Na tym forum wielokrotnie pojawiały się ogłoszenia grzecznościowe i nie było z tym problemu ....
    Jawnie na pewno nie. No chyba że ktoś nas bezczelnie oszukiwał.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Jawnie na pewno nie. No chyba że ktoś nas bezczelnie oszukiwał.
    Były, nawet kilka ogłoszeń było jednocześnie tu i na Allegro.

Domyślnie

Oficjalnie na pewno nie. Wszystkich ogłoszeń z allegro też nie jesteśmy w stanie wyłapać. Często ktoś raportuje nam ogłoszenia na allegro. Wtedy odpowiednio reagujemy. Nie wspomnę już ogłoszeniach które są odrzucane z giełdy. Tak na oko ponad 50% ogłoszeń idzie w kosmos.

Założenia giełdy było między innymi wymiana sprzętu w użytkownikami i moim skromnym zdaniem dbanie o to jest w interesie wszystkich użytkowników. Tu nie chodzi o nasze "widzi mi się". Dlatego w takich sytuacjach jakie opisałeś oczekujemy na raporty
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Najgorsi są ci, którzy w każdym ogłoszeniu węszą oszustwo, a sami bez krępacji wystawiają równolegle ogłoszenie na allegro i tu, na forum. Czyż nie tak, kolego enthropia?

Zbanowany
    Miasto
    Księżyc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    ale wniosłeś twórczą uwagę..
    Bystry jesteś, nie ma co. Szkoda, że nie możesz mnie zbanować, prawda?

Cytat Zamieszczone przez gusi Zobacz posta
    Najgorsi są ci, którzy w każdym ogłoszeniu węszą oszustwo, a sami bez krępacji wystawiają równolegle ogłoszenie na allegro i tu, na forum. Czyż nie tak, kolego enthropia?
    Znam gorszych...
    Nie wiem, nie węszę oszustw, mam inne rzeczy na głowie. Węszenie i sączenie jadu zostawiam tobie, dobry w tym jesteś.
    Raz, omyłkowo wystawiłem równolegle ogłoszenie tu i na alle, za co zostałem ukarany i z czego się wytłumaczyłem przed odpowiednią osobą. Przed tobą na pewno nie będę się tłumaczył.
    I standardowo - nie jestem twoim kolegą.

Domyślnie

Dobra, myślę, że już nie ma o czym dyskutować, a zaczynacie się kopać… Jeśli Jarek (@fomag) będzie chciał, to się odezwie.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów