Close

Strona 41 z 78 PierwszyPierwszy ... 31394041424351 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 777

Domyślnie

Noooo ale nie widzicie pozytywów?? Pomyślcie, teraz w sklepach nareszcie będą korpusy z zerowym przebiegiem, skończą się narzekania o "testerach półkowych".

pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pgaik Zobacz posta
    Noooo ale nie widzicie pozytywów?? Pomyślcie, teraz w sklepach nareszcie będą korpusy z zerowym przebiegiem, skończą się narzekania o "testerach półkowych".

Tylko: jeśli serwis Nikona ma sposób na stwierdzenie nieautoryzowanego użycia tego softu w aparacie - to możesz kupić nowy aparat w sklepie a po nie całym roku (gdy będzie potrzeba) obudzisz się, że nie masz gwarancji.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

I to jest moim zdaniem strzał w 10-tkę... właśnie tego bardziej się obawiam od przekręcanych liczników w używanych body. Duże sklepy raczej nie będą ryzykować... tfu... co ja gadam - pieniądz to pieniądz, dla niektórych nic więcej (np. zaufanie klienta) się nie liczy!

Rozmowny Awatar kazziz
    Miasto
    na longboardzie pod Wawelem.

Domyślnie

każde body z serii amatorskiej z D600 włącznie przy uruchomieniu pokazuje menu wyboru języka i potem godziny i daty, jak raz wybierzesz to nie jesteś w stanie aparatu zresetować do tego poziomu żeby znowu zapytał po uruchomieniu. Ponadto po włożeniu baterii nie pojawia się licznik na górnym wyświetlaczu (D90, D7000 i D600), tylko mały napis "clock" a licznik pojawia się dopiero po przebiciu się przez pierwsze dwa menu.
    Teraz na to trzeba będzie zwracać uwagę. Kumpla kierownik w sklepie mi nie pozwolił jak u niego kupowałem D7000 przetestować i dokładnie to pokazał - mimo znajomości mają tę zasadę od otwarcia sklepu.

Skąd info o przebiegu D300s? Właśnie z powodu tej zasady chociaż nie wiem czy aparat mają z magazynu czy gdzieś wcześniej leżał, bo nie każdy sklep tej firmy ma tę zasadę.
    Ostatnio edytowane przez kazziz ; 28-02-2013 o 13:32
    Jak się skupisz na robieniu zdjęć, to z reguły nie będziesz mieć problemów.
    Jak się skupisz na szukaniu problemów, to nie będziesz mieć ładnych zdjęć.

Mój aparat nie ma problemów z AF, nie chlapie olejem i nie sypie kurzem na matrycę.
    A teraz jest do tego mały, lekki i ma fajne stałki. E-M10!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kazziz Zobacz posta
    każde body z serii amatorskiej z D600 włącznie przy uruchomieniu pokazuje menu wyboru języka i potem godziny i daty, jak raz wybierzesz to nie jesteś w stanie aparatu zresetować do tego poziomu żeby znowu zapytał po uruchomieniu. ....

???
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kazziz Zobacz posta
    każde body z serii amatorskiej z D600 włącznie przy uruchomieniu pokazuje menu wyboru języka i potem godziny i daty, jak raz wybierzesz to nie jesteś w stanie aparatu zresetować do tego poziomu żeby znowu zapytał po uruchomieniu. [...]
    W sofcie do d70s włączyłem o ile dobrze pamiętam "initial settings". Po włączeniu aparatu musiałem ustawiać datę, czas i język.
    Pozdrawiam, Czarek
    blog
    instagram
    instagram2

Domyślnie

Fotoblogia.pl wlasnie opublikowala news na temat oprogramowania nikona. I co najwazniejsze, ze mozna cofac licznik.
    Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 28-02-2013 o 16:12 Powód: nie wysyłamy ze swoich ta ptaków,bo nieładnie to wygląda.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malikus Zobacz posta
    Fotoblogia.pl wlasnie opublikowala news na temat oprogramowania nikona. I co najwazniejsze, ze mozna cofac licznik.
    No to poszło w świat...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malikus Zobacz posta

Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
    I do tego cytują forum, łącznie z nickami.
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOP67 Zobacz posta
    I do tego cytują forum, łącznie z nickami.
    No i co z tego? Przecież to forum jest publiczne, każdy wypowiada się tutaj mając świadomość tego, że to już "zostanie" w sieci na zawsze.

Strona 41 z 78 PierwszyPierwszy ... 31394041424351 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów