Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46

Wątek: mig 29

Domyślnie

No ladny. Szkoda ze zaden nie przyleci do Geilenkirchen. Fajone samoloty beda staly do focenia (latac nic nie bedzie). Z polskich ma byc Su-22.
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

eh 29 piękna maszyna ... ponoć ma polatać przed pokazem thunderbirds'ów 26 czerwca w poznaniu ! to się wyżyje nad nim swoim obiektywem
    |D90|D7200|S10-20|35 f1.8|18-105vr |T70-300VC |T150-600VC |
    FOTKIJETPHOTOS,AIR FOTO

Domyślnie

Drakenus, dawaj do Mińska. Pokażemy Ci takie miejscówki, że z trzysetką to będą Ci z ręki jadły

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wini Zobacz posta
    UUuuu
    To za moich czasów było lepiej
    ojciec mi opowiadał...
    że jak po spirytus na imprezę to tylko do obsługi naziemnej...
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odie83 Zobacz posta
    ojciec mi opowiadał...
    A pewnie, ale odkąd zrobili czystkę w bazie (wypływał z niej regularny strumyczek spirytu i paliwka) zaczęto używać mniej chodliwych środków. Swoją drogą muszę się wybrać na naszą ulubioną łąkę, nad którą chłopaki ćwiczą z przylatującymi z USA gośćmi walki lotnicze. Miło jest popatrzeć jak wypasione eFy dostają po d...... od ruskiego złomu. Czym jest maszyna dwusilnikowa w rękach dobrego pilota mogli się przekonać wczoraj goście 23blot. A jednosilnikowce - jak powiedział pewien dowódca lotów: "ja ich nie będę zdrapywać z ziemi..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odie83 Zobacz posta
    ojciec mi opowiadał...
    Za moich czasów nic poza krąg obsługi naziemnej już nie wychodziło
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

29 w akcji widzialem już pare razy ) jeszcze pamietam jak na koniec cwiczen z nato podczas odlotu 29 pokazala piekny start ..króciutki starcik potem poszedł pionowo w góre ,przekrecil sie na boczek i polecial do domku .. hmm zobaczymy co nasze efki beda potrafic jak sie chlopaki naucza na nich latac.
    |D90|D7200|S10-20|35 f1.8|18-105vr |T70-300VC |T150-600VC |
    FOTKIJETPHOTOS,AIR FOTO

Domyślnie

Nie liczyłbym na zbyt wiele... niestety. A do ostatniej chwili nasi piloci mieli nadzieję, że będą jednak Grippeny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drakenus77 Zobacz posta
    .. hmm zobaczymy co nasze efki beda potrafic jak sie chlopaki naucza na nich latac.
    Na razie potrafią wystartować, przelecieć prosto w szyku nad Poznaniem i wylądować :P
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Domyślnie

Ej, no już nie bądźcie tacy okrutni Gripeny ostatnio uziemiono po tym, jak jeden przy większym przeciążeniu wystrzelił pilota z kabiny. Nasze media grzmiały, jak jeden z "jaszczembi" lecąc do Polski miał kłopot z tankowaniem w powietrzu, nikt jednak nie przypomniał, że część Gripenów miało problem z przelotem przez Bałtyk i trafieniem ze Szwecji do naszych czeskich braci...
    A Mig29... no nie zaprzeczę, piękny jest i tyle, zwłaszcza w powietrzu... Dobra, kończę, bo się nam wątek spotterski robi
    Nikon

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów