Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 46

Wątek: mig 29

Domyślnie

no niby tak....ale Gripcie to nowsza konstrukcja, a przedewszystkim bliżej po części.. a z f16 na dzień dzisiejszy wiadomo że juz nas zrobili na ofset, niejasna sprawa gwarancji ( 6mc ), no i za pare latek wchodzi nowy F do produkcji czyli zaprzestana modernizacji i z czasem produkcji części.. a chyba nas nie stać na zakup samolotow na 10 lat ?
    |D90|D7200|S10-20|35 f1.8|18-105vr |T70-300VC |T150-600VC |
    FOTKIJETPHOTOS,AIR FOTO

Domyślnie

Ech, wiesz Drakenus77, że to temat rzeka...
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bzik Zobacz posta
    Ech, wiesz Drakenus77, że to temat rzeka...
    http://wiadomosci.onet.pl/1538949,11,item.html
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

A żeby trzymać się tematu To właśnie dwójka dyżurna z I ELT przeleciała mi nad osiedlem

PS. Zauważyliście, że przy prezentacjach nie stawiają eFów razem z MIśkami 29? Ja widziałem je na płycie lotniska obok siebie. eFy wypadają w tym porównaniu bardzo smutno - jak resoraki - zabawki dla dzieci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    A żeby trzymać się tematu To właśnie dwójka dyżurna z I ELT przeleciała mi nad osiedlem

PS. Zauważyliście, że przy prezentacjach nie stawiają eFów razem z MIśkami 29? Ja widziałem je na płycie lotniska obok siebie. eFy wypadają w tym porównaniu bardzo smutno - jak resoraki - zabawki dla dzieci
    Piotrze kupuj stopery do uszu, w tym tygodniu chłopaki mają sporo lotów. Jak tylko tele kupię to jadę na lotnisko na cały dzień i postrzelam do nich

Domyślnie

Znaczy szkieł jeszcze nie oddałeś?

Domyślnie

Znaczy szkieł jeszcze nie oddałeś?
    hehe, z żalem ale oddałem te 120-300 to spoko sprzęcik i na lotnisku by się przydał, szczególnie że ładna pogoda była. Miałem też 15-30 i świat się robi szeroki Piotrze w przyszłym tyg mam przeprowadzkę jak już ogarnę w mieszkanku to zapraszam, pooglądasz sobie efekty z tych szkiełek.

pozdrawiam

Domyślnie

OKi - przyniosę ze sobą coś na upały foty z domu na głowie i oczywiście z najbliższej soboty ze Spodka

Domyślnie

Przez najbliższe dwa miesiące będzie "cicho" w Mińsku.
    Remont pasa...

Piloci polecieli na pierniki (do Torunia).
    D600, S12-24 4,5-5,6 / S24-70 2,8 /S50 1.4/ N85 1,8

Domyślnie

Drakenus, dawaj do Mińska. Pokażemy Ci takie miejscówki, że z trzysetką to będą Ci z ręki jadły
    Remiza w Janowie
    pozdrawiam Krzysiaczek

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów