Close

Strona 4 z 78 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 777

Domyślnie

Zaraz postaram się o jakiś mirror. Mniej bicia piany, więcej działania.

Domyślnie

To wrzuć to w jakiegoś download managera z opcją multi pobierania z jednego źródła to poleci ci to parę MB na sekundę.
    "Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puciek Zobacz posta
    to lepsza wiadomość od info o nowym D7100
    racja

poprosze o jakis mirror bo stanelo mi na 0,5mb i nie idzie dalej.
    .

Domyślnie

To jest najlepsze zagranie Nikona jakie mógł teraz wykonać! Kto teraz będzie chciał kupować puszki używane? Nikt! Nowa - nie nowa ale z gwarancja będzie miała wzięcie, a stara po gwarancji - dupa dupa dupa - jak to mawia Kiepski hehehe
    Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.

Domyślnie

Cos panikujecie, ja ściągnąłem już na drugi komputer i szło dość szybko. Jeśli komuś nie idzie - poproszę adresy.
    Tyle, że to prawie 30 Mb.

Domyślnie

To jest najlepsze zagranie Nikona jakie mógł teraz wykonać! Kto teraz będzie chciał kupować puszki używane? Nikt! Nowa - nie nowa ale z gwarancja będzie miała wzięcie, a stara po gwarancji - dupa dupa dupa - jak to mawia Kiepski hehehe
    Udało Ci się zresetować licznik w D7000?

Domyślnie

nooo mogło i tak być. Takie rzeczy nie dzieją się normalnie.
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Bo myślicie, że każdy siedzi na forach fotograficznych i hackuje swoje aparaty... Z 5% posiadających może się znajdzie. Trochę powagi.
    "Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."

Domyślnie

Udało Ci się zresetować licznik w D7000?
    Bez problemu i bez problemu wróciłem do oryginalnej ilości klatek.
    Nie usunięto podpisu, ponieważ użytkownik nie posiadał linku do strony komercyjnej.

Domyślnie

Koniec mirrorowania.

Bez problemu i bez problemu wróciłem do oryginalnej ilości klatek.
    No właśnie, to teraz np. pomóż lepiej rozgryźć tą masakryczną ilość opcji przy kalibracji AF
    Ostatnio edytowane przez pepe2k ; 21-02-2013 o 20:02 Powód: zmiana mirroru

Strona 4 z 78 PierwszyPierwszy ... 234561454 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów