Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Domyślnie Kasia - "metamorphose"

Prezentuję jedną z modelek która brała udział w projekcie "Metamorphose" Miłego bądź obrzydliwego oglądania, wedle preferencji Pozdrwiam

Domyślnie

Nie wiem, które lepsze, bo oba mi się bardzo podobają !
    Twarz jest znakomicie oddana !

Kolorki extra !

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

2 kadrowo mi najbardziej odpowiada ,
    modelka ładnie pokazana

Domyślnie

moim zdaniem wszystko leży... ręce poza GO totalnie nie pasują, retusz do poprawy, kadry straszne, trochę płasko.
    mieć D3 i go nie wykorzystać, eh...
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Mnie również kadrowanie się nie podoba...
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Domyślnie

"moim zdaniem wszystko leży... ręce poza GO totalnie nie pasują, retusz do poprawy, kadry straszne, trochę płasko.
    mieć D3 i go nie wykorzystać, eh... "

widzę że kolega od nikona D70s ma kompleksy... akurat wychodzę z założenia że nie aparat robi zdjęcie, moim starym nikonem D70 zrobiłbym identyczne kadry o takie GO mi chodziło... Jeżeli widzisz mistrzu w zdjęciu tylko technikę a nic więcej to przykro mi obróbka jest zaje... w porównaniu do zdjęcia źródłowego.

Domyślnie

mz jest dużo niedoróbek w obróbce - popatrz na ucho, czoło, okolice oczu, policzki... skoro twierdzisz, że jest zaje... to przykro mi - nie jest i powtórzę - ręce na pierwszym planie całkiem odciągają uwagę, mają się nijak do wszystkiego innego.
    poza tym to dział moda/glamour/beauty, więc retusz jest oczywisty. jakbyś wrzucił do portretu to jeszcze by uszło.

ale to tylko moje zdanie, ja tylko robię gnioty...
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Wszystko zostało powiedziane wyżej .Jak zobaczyłam to zdjecie to pomyslalam "kurde po co te rece?" no i chyba te wszystkie wisiorki na szyi zaslaniaja szyje i jakos to mnie tez denerwuje:P Ale zeby nie było ze tylko minusy ,to fajna modelka i fajny make-up

Domyślnie

Niestety, negatywne opinie są całkowicie uzasadnione. Ręce psują cały efekt.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów