Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Domyślnie

d3 czy d70 to nie ma nic do rzeczy, kadry sa po prostu hmmm... fejsbukowe

Domyślnie

Kompletnie nie rozumiem jaki był zamysł autora przy tworzeniu tych kadrów i o co chodzi w tytule... Wchodząc tu oczekiwałem jakiejś przemiany, może dyptyku
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adaszek76 Zobacz posta
    obróbka jest zaje... w porównaniu do zdjęcia źródłowego.
    Skromność to podstawa
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Przepraszam ale jedyne co zasługuje na jakąkolwiek pochwale to praca wizazystki i to też nie jestem pewien bo przy takich kadrach niewiele widać. A wycieczki słowne w "miszczu" itp powinny się raczej spotkać z nagrodą ze strony moda. Jak to ktoś wyżej zauważył to jest dział glamour więc ratusz skóry powinien być na najwyższym poziomie a do tego kadry dobrze przemyślane. Sprzęt faktycznie nie ma tu nic do rzecz, najlepszym przykładem sa PRACE tak dokladnie z dużych liter firmowego kolegi Łukasza Lcz, radze autorowi zetknąć do jego wątków oraz do stopki sprzetowej, a dokładniej jakim sprzętem jaki efekt uzyskuje. Zarzuty jak najbardziej uzasadnione, kadrowanie beznadziejne, retusz też pozostawia wiele do życzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adaszek76 Zobacz posta
    obróbka jest zaje... w porównaniu do zdjęcia źródłowego.
    Nie do końca jestem przekonana o słuszności bycia dumnym z "naprawiania" źle wykonanego zdjęcia...
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

aaaaj hehe, wiedziałem że jak ruszę pierwszy klocek w dominie to posypie się lawina wyśmienitych komentarzy... szybko wydajecie wyroki bo mimo że jestem tutaj od dawna zarejestrowany to nie wrzucam prawie w ogóle nic z moich prac i nie dlatego że się boję krytyki ale odnoszę wrażenie że pozwalacie sobie na pokazówki słowne jak kogoś nie znacie, kto ma w sumie mało postów? w sumie nie wiem do końca czym się kierujecie. Z drugiej strony cieszę się że są takie komentarze a dlaczego? to już zostawię dla siebie. Pozdrawiam i mam nadzieję że aż tak bardzo nie popsułem wam dnia tak słabymi pracami

Domyślnie

doszukujesz się jakiegoś drugiego dna... zazdrość, pokazówka, brak znajomości Ciebie...
    a nie przeczytasz tego tak jak jest napisane: zepsułeś kadr, nie postarałeś się o stylizację i glamurową obróbkę zdjęcia, które aspiruje do bycia glamurkiem.
    Jak piszesz: jesteś tu tak długo, miałes okazję pooglądać tyle zdjęć, a nie wiesz o co nam chodzi... ehhhh
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

Nie doszukuję się drugiego dna chociaż znowu zostanie to odczytane że się bronie... i wiem dokładnie o co wam chodzi , idąc dalej nie aspiruję do bycia glamurkiem... zwracam uwagę tylko że coś co wykracza poza wasze ramki nie musi być beee, jeżeli trzymamy się ściśle ram to stoimy w miejscu (żeby było jasne nie bronie tych prac, na co dowodem zapewne będzie umieszczenie kolejnych)... Znowu pewnie mogę wyjść waszym zdaniem za przemądrzałego dupka ale wiem co mówię bo siedzę w samym jądrze sztuki nie jest to ściśle fotografia ale wiem jakie mechanizmy nią sterują. Pozdrawiam szczerze bez sarkazmów i ironii, życzę miłego dnia
    Ps. pewnie za moment wrzucę coś na dział portretu standardowo utrzymując zasadę złotego podziału, zapraszam

Domyślnie

tak z ciekawosci ,co ona chciala przekazac nam tymi rekami?:P nie ze sie smieje,ale skoro bronisz sie rekami i nogami to chcialabym wiedziec co mial autor na mysli sugerujac modelce taka poze?:P

Domyślnie

lepiej powiedz skąd wytrzasnąłeś tą modelke bo jesteśmy z Kalisza oboje a ja jakoś na nią nie trafiłem może podzielisz się kontaktem

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów