d3 czy d70 to nie ma nic do rzeczy, kadry sa po prostu hmmm... fejsbukowe
Szukaj
d3 czy d70 to nie ma nic do rzeczy, kadry sa po prostu hmmm... fejsbukowe
Przepraszam ale jedyne co zasługuje na jakąkolwiek pochwale to praca wizazystki i to też nie jestem pewien bo przy takich kadrach niewiele widać. A wycieczki słowne w "miszczu" itp powinny się raczej spotkać z nagrodą ze strony moda. Jak to ktoś wyżej zauważył to jest dział glamour więc ratusz skóry powinien być na najwyższym poziomie a do tego kadry dobrze przemyślane. Sprzęt faktycznie nie ma tu nic do rzecz, najlepszym przykładem sa PRACE tak dokladnie z dużych liter firmowego kolegi Łukasza Lcz, radze autorowi zetknąć do jego wątków oraz do stopki sprzetowej, a dokładniej jakim sprzętem jaki efekt uzyskuje. Zarzuty jak najbardziej uzasadnione, kadrowanie beznadziejne, retusz też pozostawia wiele do życzenia.
aaaaj hehe, wiedziałem że jak ruszę pierwszy klocek w dominie to posypie się lawina wyśmienitych komentarzy... szybko wydajecie wyroki bo mimo że jestem tutaj od dawna zarejestrowany to nie wrzucam prawie w ogóle nic z moich prac i nie dlatego że się boję krytyki ale odnoszę wrażenie że pozwalacie sobie na pokazówki słowne jak kogoś nie znacie, kto ma w sumie mało postów? w sumie nie wiem do końca czym się kierujecie. Z drugiej strony cieszę się że są takie komentarze a dlaczego? to już zostawię dla siebie. Pozdrawiam i mam nadzieję że aż tak bardzo nie popsułem wam dnia tak słabymi pracami![]()
doszukujesz się jakiegoś drugiego dna... zazdrość, pokazówka, brak znajomości Ciebie...
a nie przeczytasz tego tak jak jest napisane: zepsułeś kadr, nie postarałeś się o stylizację i glamurową obróbkę zdjęcia, które aspiruje do bycia glamurkiem.
Jak piszesz: jesteś tu tak długo, miałes okazję pooglądać tyle zdjęć, a nie wiesz o co nam chodzi... ehhhh
Nie doszukuję się drugiego dna chociaż znowu zostanie to odczytane że się bronie... i wiem dokładnie o co wam chodzi, idąc dalej nie aspiruję do bycia glamurkiem... zwracam uwagę tylko że coś co wykracza poza wasze ramki nie musi być beee, jeżeli trzymamy się ściśle ram to stoimy w miejscu (żeby było jasne nie bronie tych prac, na co dowodem zapewne będzie umieszczenie kolejnych)... Znowu pewnie mogę wyjść waszym zdaniem za przemądrzałego dupka ale wiem co mówię bo siedzę w samym jądrze sztuki nie jest to ściśle fotografia ale wiem jakie mechanizmy nią sterują. Pozdrawiam szczerze bez sarkazmów i ironii, życzę miłego dnia
![]()
Ps. pewnie za moment wrzucę coś na dział portretu standardowo utrzymując zasadę złotego podziału, zapraszam![]()
tak z ciekawosci ,co ona chciala przekazac nam tymi rekami?:P nie ze sie smieje,ale skoro bronisz sie rekami i nogami to chcialabym wiedziec co mial autor na mysli sugerujac modelce taka poze?:P
lepiej powiedz skąd wytrzasnąłeś tą modelke bo jesteśmy z Kalisza oboje a ja jakoś na nią nie trafiłem może podzielisz się kontaktem![]()
Skontaktuj się z nami