Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Asteroida

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    A tak na poważnie, to takie zdarzenia miały miejsce zawsze. Tylko kiedyś cywilizacja nie miała tyle do stracenia, co teraz.
    No tak, kiedyś nie mieli tabletów i internetu. Faktycznie, kiedyś to mieli niewiele do stracenia.

Domyślnie

Oczywiście pogoda sprzyjała obserwacjom :/
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    No tak, kiedyś nie mieli tabletów i internetu. Faktycznie, kiedyś to mieli niewiele do stracenia.
    Raczej kiedyś mieli bo nie było takiego dziadostwa i zgnilizny jak teraz no ale każdy widzi po swojemu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Raczej kiedyś mieli bo nie było takiego dziadostwa i zgnilizny jak teraz no ale każdy widzi po swojemu.
    To była ironia z mojej strony, a dziadostwo i zgnilizna towarzyszy homo sapiens (czasami to ledwo sapiens) bez względu na epokę.

Domyślnie

Pewnie poleciała na planetę z niższymi podatkami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kazwita Zobacz posta
    Nie wiesz może czy dostępne są gdzieś nagrania?
    Kazik, na kwejku pojawiło się video:
    http://www.ustream.tv/recorded/29314004
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Kazik, na kwejku pojawiło się video:
    http://www.ustream.tv/recorded/29314004
    Dzięki!

Domyślnie

Co by się działo, gdyby nie padło na Czelabińsk (wiemy, jacy tam są twardzi ) tylko np. Njujork, albo inne Tokio.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

A jakie by były skutki takiego zderzenia bo powiem szczerze nigdzie nie moge znaleźć opisu.

Domyślnie

Chyba niejasno napisałem - nie chodzi mi o zderzenie z asteroidą, tylko o wybuch dużego meteorytu (o którym wspomina Majek), który wywołał m.in. w Czelabińsku niezłe spustoszenie potężną falą uderzeniową. Gdyby pierdyknął nad gęsto zaludnioną metropolią, konsekwencje były by zupełnie inne.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów