Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Wiola

Domyślnie

Poobcinane lapki, lokcie, czubki glowy, w pasie ciencie tez ujecie.. Hehe... Obrobka wyglada jak by jej nie bylo( w zlym znaczeniu). Koloryt ladny ale bije po oczach na wlosach. Nie wiem na ile nielad wlosow byl zamiezony... Na plus jednak modelka i ladny opis ktory chyba mial zamaskowac prezentacje. Bo kim by pani nie byla, fot to nie ratuje... Ja tam lubie plastiki i szopowe triki wiec nie bierz do siebie tej mojej krytyki ... Siem zrymowalo jakos.. Hehe
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

La
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malkon Zobacz posta
    Po to wrzucam, żeby oceniać - czekam na Twoje prace z niecierpliwością.

w celu?
    Przy okazji zobacz co się z kołnierzem dzieje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lassar Zobacz posta
    Na 1 czy na 2? Jak 1 to z tyłu kołnierz w nieładzie, ok. Ale jeśli chodzi o 2-kę, to taki jest fason tej bluzki.

Też nie lubię takiego kadrowania. Albo ciasno, albo szerzej. Tu jest tak trochę ni tak ni siak.
    I nie do działu glamour, przynajmiej w tej obróbce.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lassar Zobacz posta
    w celu?
    Nie rozumiem po co doszukujesz się jakichś bzdur i chcesz mi na siłę coś udowodnić. Kołnierz taki jest i nic się z nim nie stało, zarówno na 1 jak i 2 - taki fason, taki materiał.

Obróbki wbrew pozorom jest sporo - miała być na fashion, a nie na glamour - zależało mi na naturalności, ale jak widać po komentach plastik bardziej w modzie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów