Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Domyślnie

Heh to ciekawe bo mam jeszcze g..o używane od czasów d50, czyli spooro lat i jeszcze się nie popsuły, łażą w plecaku jako support. Uważam, że bez sensu kupować az Extreme skoro karty klasy 10 do zdjęć spokojnie wystarczają.
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

aby wyjaśnić:
    Patrioty kupione były w alsenie i nie działają prawidłowo -dostałęm kasę spowrotem.
    Po radach kolegów zakupię sandiski, pisząc że nie muszę przepłacać miałem na myśli to ze kupie je również w alsenie (czyli AB dla bardziej zorietnowanych). Sprzedam sobie po kosztach i nie muszę szukać gdzieś po aukcjach, bo mam pewne i tańsze źródło. Dodatkowo jak mi siądą to prawie od ręki mam nowe sztuki lub kasę...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez galaza Zobacz posta
    Heh to ciekawe bo mam jeszcze g..o używane od czasów d50, czyli spooro lat i jeszcze się nie popsuły, łażą w plecaku jako support. Uważam, że bez sensu kupować az Extreme skoro karty klasy 10 do zdjęć spokojnie wystarczają.
    a no extreme po to by nagrywać filmy skoro dali taką możliwość i to w FHD.

Domyślnie

Napisałem do zdjęć...
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez montere Zobacz posta
    aby wyjaśnić:
    ....... pisząc że nie muszę przepłacać miałem na myśli to ze kupie je również w alsenie (czyli AB dla bardziej zorietnowanych). Sprzedam sobie po kosztach i nie muszę szukać gdzieś po aukcjach, bo mam pewne i tańsze źródło. Dodatkowo jak mi siądą to prawie od ręki mam nowe sztuki lub kasę...
    No i tu się wyjaśniło o co komu chodziło, a co do tematu kart mam ich dość sporo w domu zaczynając od wspominanych Emtec-ów, poprzez Goodram-y i Kingstony z tym że te karty mam w telefonie, nawigacji, jakiś pierdołach.
    Do aparatu używam tylko i wyłącznie SanDiska, a to jaka ma być klasa tej karty zależy faktycznie od tego jaki mamy sprzęt i czy filmujemy.
    Wystarczy poczytać na forum ile to problemów robiły takie super karty jak np. Kingston. Ja tez to przerobiłem z Canonem 5D i wypasionym kingstonem. Zdjęcia z chrzcin musiałem ratować w serwisie. Wole odpuścić sobie takie atrakcje

Domyślnie

Mam nowe karty. Są to sandiski 16gb ultra. Jestem po pierwszych fotach i filmikach i to w trybie z kopią danych i wszystko śmiga.

Domyślnie

I oby tak zostało na zawsze
    Tomek

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów