mega wypas
Szukaj
mega wypas
D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560
Podziwiam efekt I gratuluję cierpliwości, ale z pewnościa było warto - wyrywa butów![]()
Uwielbiam pomysłowe zdjęcia. Bo ileż można oglądać ten sam schemat? A jak jeszcze są tak zrealizowane i opisane - pozostaje tylko przyklasnąć i podawać jako wzór do naśladowania.
Mnie wgniotło w fotel! A kot wyszedł rewelacyjnie i dodaje klimatu.
12 14 28 35 85
Pomysł, aranżacja, wykonanie, oszlifowanie - ja tak to czuję patrząc na ten obraz. Czyli widzę tu dużo włożonej pracy z wykorzystaniem talentuFajnie jest coś sobie założyć i potem zrealizować. Tobie się to udało doskonale!
red light, dark room...
bardzo dobre ... zatrzymuje na dłuuuugo![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Ludzie jeszcze mało uświadamiają sobie, jakich manipulacji dokonywano w fotografii na początku XX wieku i myślą w kategoraich "och, ten pszebrzytły fotoszop". Sztuka wizualna ma to do siebie, że ogranicza nas tylko wyobraźnia i kreatywność.
A do Autora prócz braw i zachwytów podzielanych z innymi mam małe pytanko: wyobraź sobie, że nie masz lamp studyjnych czyli do dyspozycji jedynie maleństwa systemowe. Oczywiście uzyskany efekt byłby inny, ale pytanie brzmi: czy podjąłbyś się z reporterskimi lampkami takiej pracy? Czekam na kolejne ciekawe zdjęcia!![]()
Ostatnio edytowane przez Śprotek ; 25-01-2013 o 18:59
Aż przyklasnę !
Swoją drogą wrzuciłem to foto tu i tam... i jestem pozytywnie zaskoczony. Nikt nie napisał sakramentalnego "czy to jeszcze zdjęcie czy już grafika?"
Zaglądałeś na bloga?To zdjęcie w 80% jest oświetlone małymi lampkami - i to nawet tanimi, chińskimi YN. Tam gdzie użyłem studyjnych - myślę, że bez wielkiego kłopotu mógłbym je zastąpić reporterskimi. Troszkę bym się więcej namęczył (może, ale nie napewno), i troszkę inne światło bym miał, ale ogólnie efekt bym prawdopodobnie osiągnał. Ale skoro mam też studyjne z BD to się nie męczę
Odpowiadając na pytanie - oczywiście że bym się podjął.
Dzięki wszystkim za odwiedziny, naprawdę się cieszę z takiego odbioru zdjęcia, motywuje do dalszej pracyPozdrawiam
Zdjęcie genialne, efekt powala na kolana. Gratuluję!
Skontaktuj się z nami