Jakiś czas temu zakupiłem SNS. Polecam z czystym sumieniem, bardzo fajne rzeczy robi z plikami. Jak na razie wydaje mi się DUŻO lepszy od photomatixa - wciąż testuje.
Szukaj
Jakiś czas temu zakupiłem SNS. Polecam z czystym sumieniem, bardzo fajne rzeczy robi z plikami. Jak na razie wydaje mi się DUŻO lepszy od photomatixa - wciąż testuje.
A jest szansa na wypuszczenie przed 2013? Czy zbyt dużo roboty? Chętnie rzucę okiem na jakąś betę jeśli takową posiadasz, mam doświadczenia w testowaniu black box i chętnie podzielę się opinią nt mojego ulubionego programu do HDR![]()
duzy brzydki nikon i mala ladna sigma dp1
a jak już poskładasz, niekoniecznie przed końcem roku, to piszę się na beta testera![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Jak co miesiąc pytam z ciekawością, jak tam postępy?![]()
Ostatnie trzy tygodnie siedziałem nad poprawą algorytmu mapowania tonów. Udało mi się go poprawić ale przy okazji popsuło mi się kilka rzeczy. Na szczęście już się z tym uporałem.
Muszę jeszcze przeanalizować współpracę modułów programu, bo niektórzy użytkownicy zgłaszają mi problemy z działaniem programu na Windows 8.
a ja sie pytam kiedy wersja na maka?
Ooo to jednak jest jakaś betaMożna się jakoś zapisać? A postęp cieszy, bo wciąż nie ruszam sporej ilości HDRów z wakacji a rodzinka naciska, żeby w końcu im pokazać
![]()
Skontaktuj się z nami