Close

Strona 96 z 121 PierwszyPierwszy ... 46869495969798106 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 951 do 960 z 1206

Wątek: Sns-hdr

Domyślnie

Jakiś czas temu zakupiłem SNS. Polecam z czystym sumieniem, bardzo fajne rzeczy robi z plikami. Jak na razie wydaje mi się DUŻO lepszy od photomatixa - wciąż testuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igsux3 Zobacz posta
    I jak postęp? Święta się zaczynają, to i więcej czasu na męczenie RAWów
    Jeszcze parę rzeczy do zrobienia zostało. Aktualnie próbuję zreorganizować układ danych w programie. Dodałem wsparcie dla GPU i chciałbym jak najwięcej z tych układów wycisnąć.

Domyślnie

A jest szansa na wypuszczenie przed 2013? Czy zbyt dużo roboty? Chętnie rzucę okiem na jakąś betę jeśli takową posiadasz, mam doświadczenia w testowaniu black box i chętnie podzielę się opinią nt mojego ulubionego programu do HDR
    duzy brzydki nikon i mala ladna sigma dp1

Domyślnie

A jest szansa na wypuszczenie przed 2013? Czy zbyt dużo roboty? Chętnie rzucę okiem na jakąś betę jeśli takową posiadasz, mam doświadczenia w testowaniu black box i chętnie podzielę się opinią nt mojego ulubionego programu do HDR
    Staram się zdążyć przed końcem roku. Problem jest w tym, że zmiana struktur danych w programie pociąga za sobą dużo zmian w kodzie. Aktualnie program jest "rozkopany" i działają jedynie jego niektóre moduły. Muszę go poskładać w całość aby nadawał się do testowania.

Domyślnie

a jak już poskładasz, niekoniecznie przed końcem roku, to piszę się na beta testera
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Jak co miesiąc pytam z ciekawością, jak tam postępy?

Domyślnie

Ostatnie trzy tygodnie siedziałem nad poprawą algorytmu mapowania tonów. Udało mi się go poprawić ale przy okazji popsuło mi się kilka rzeczy. Na szczęście już się z tym uporałem.
    Muszę jeszcze przeanalizować współpracę modułów programu, bo niektórzy użytkownicy zgłaszają mi problemy z działaniem programu na Windows 8.

mackaron
    Gość

Domyślnie

a ja sie pytam kiedy wersja na maka?

Domyślnie

Ooo to jednak jest jakaś beta Można się jakoś zapisać? A postęp cieszy, bo wciąż nie ruszam sporej ilości HDRów z wakacji a rodzinka naciska, żeby w końcu im pokazać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mackaron Zobacz posta
    a ja sie pytam kiedy wersja na maka?
    Trudno w naszym kraju znaleźć dobrych programerów piszące na maka. Szukam, ale na razie nie znalazłem.

Ooo to jednak jest jakaś beta Można się jakoś zapisać?
    Nie ma dostępnej bety nowej wersji. Zgłaszane są problemy ze stabilnością aktualnej wersji a nowa wersja w podobny sposób zarządza danymi.

Strona 96 z 121 PierwszyPierwszy ... 46869495969798106 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów