Ja mam. I co ciekawe specjalnie zarejestrowałem sie na forum po to zeby sie nimi podzielic bo nie tak dawno sam szukalem takiej opinii. Tak wiec witam wszystkich ale do rzeczy.
Zamawialem tam model 560EX. Zamowienie zlozylem 5 grudnia a lampa przyszla 3 stycznia wiec niecaly miesiac transportu a po drodze byly swieta i nowy rok wiec mysle, ze w ,,normalnym'' miesiacu mogliby zmiescic sie nawet w 3 tygodniach.
Przed zakupem upewnilem sie czy jest mozliwosc aby na kopercie napisali, ze jest to prezent o wartosci 15USD po to aby uniknac placenia cla. Konsultant odpisal po chwili, ze nie stanowi to problemu ale zeby napisac taka wiadomosc w czasie skladania zamowienia. Tak wiec paczka doszla z takimi uwagami prosto do mnie omijajac urzad celnyZ cłem, VATem i przesyłką wychodzi ok 340zł... A jest i szansa, że tego nie naliczą.Przesylka byla zapakowana solidnie i bezpiecznie a jako gratis dorzucili dyfuzor typu stofen
No to tak po krotce powinno rozwiewac niejasnosci. Jezeli macie jeszcze jakies pytania to w miare mozliwosci pomoge
Pozdrawiam!
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami