Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    "Między Swemi"

Domyślnie opuszczona chata

Czytam sobie informacje na forum już jakiś czas i wypadało by się w końcu przywitać, więc Witam
    "Fotki" cykam od dawna, ale z fotografią dopiero zaczynam więc proszę o konstruktywną krytykę

Opuszczona chata zawiadowcy PKP

Domyślnie

Klimatyczna, opuszczona chata zawiadowcy PKP w uporządkowanym kadrze. Cienie wyciągnięte z wyczuciem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaczy_Grzmot Zobacz posta
    Klimatyczna, opuszczona chata zawiadowcy PKP w uporządkowanym kadrze. Cienie wyciągnięte z wyczuciem.
    Tak,tak. Mi też się podoba!
    Fuji

Domyślnie

b.ładnie. Aż prosi się o szeroki kąt i pokazanie większej ilości góry
    FX

Domyślnie

A ja górę bym zostawił tak jak jest, tylko ciut szerzej, teraz to dla mnie ciasnawo troszkę i chyba za bardzo centralnie, reszta bardzo fajna.
    Pozdrawiam

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Oszczędny w słowach
    Miasto
    "Między Swemi"

Domyślnie

Dzięki za podpowiedzi. Za jakiś czas zrobię drugie podejście do tej chatki i postaram się skorzystać z rad. Boję się tylko utraty faktury drewna na domku jak ustawię 18mm i odejdę nieco dalej.
    A, i chodzi Wam o górę zdjęcia, czyli niebo, czy górę ziemi za chatą ?

Ja najbardziej żałuję, że nie zdążyłem zrobić tego zdjęcia zanim dach został przykryty tą paskudną blachą... kiedyś był pokryty gontem. Może bliżej naszych polskich gór to normalka, ale na górnym śląsku to mało spotykany widok

Domyślnie

Mnie o górę chodziło, czyli o niebo, mysle ze kilka króków do tyłu załatwiło by sprawę
    a co do gontu, to hm...w Sączu również cieżko go spotkać, a do Zakopanego zaledwie 90 km
    pozdrawiam.

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaczy_Grzmot Zobacz posta
    Cienie wyciągnięte z wyczuciem.
    To sie chwali, ale teraz drogi autorze, szukaj tylko jakis ciekawych i atrakcyjnych kadrow, bo jak widac obrobkowo tragedii nie ma

Oszczędny w słowach
    Miasto
    "Między Swemi"

Domyślnie

Greg77, dzięki i obiecuję się poprawić Szczególnie jak pierwsze słonko wiosenne zaświeci

Uprawnienia umieszczania postów