Czytam sobie informacje na forum już jakiś czas i wypadało by się w końcu przywitać, więc Witam
"Fotki" cykam od dawna, ale z fotografią dopiero zaczynam więc proszę o konstruktywną krytykę
Opuszczona chata zawiadowcy PKP
Szukaj
Czytam sobie informacje na forum już jakiś czas i wypadało by się w końcu przywitać, więc Witam
"Fotki" cykam od dawna, ale z fotografią dopiero zaczynam więc proszę o konstruktywną krytykę
Opuszczona chata zawiadowcy PKP
Klimatyczna, opuszczona chata zawiadowcy PKP w uporządkowanym kadrze. Cienie wyciągnięte z wyczuciem.![]()
b.ładnie. Aż prosi się o szeroki kąt i pokazanie większej ilości góry![]()
FX
A ja górę bym zostawił tak jak jest, tylko ciut szerzej, teraz to dla mnie ciasnawo troszkę i chyba za bardzo centralnie, reszta bardzo fajna.
Pozdrawiam
Dzięki za podpowiedzi. Za jakiś czas zrobię drugie podejście do tej chatki i postaram się skorzystać z rad. Boję się tylko utraty faktury drewna na domku jak ustawię 18mm i odejdę nieco dalej.
A, i chodzi Wam o górę zdjęcia, czyli niebo, czy górę ziemi za chatą ?
Ja najbardziej żałuję, że nie zdążyłem zrobić tego zdjęcia zanim dach został przykryty tą paskudną blachą... kiedyś był pokryty gontem. Może bliżej naszych polskich gór to normalka, ale na górnym śląsku to mało spotykany widok![]()
Mnie o górę chodziło, czyli o niebo, mysle ze kilka króków do tyłu załatwiło by sprawę
a co do gontu, to hm...w Sączu również cieżko go spotkać, a do Zakopanego zaledwie 90 km
pozdrawiam.
Nikon http://greg77.com/
Greg77, dzięki i obiecuję się poprawićSzczególnie jak pierwsze słonko wiosenne zaświeci
![]()
Skontaktuj się z nami