Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Agnieszka

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa Siemiatycze

Domyślnie Agnieszka

Hej

Poniżej przedstawiam Wam moją pracę, możecie mnie pochwalić bądź objechać jako amatora który dopiero się uczy.

Domyślnie

Światło OK, kolory również
    Co mi się nie podoba - to oczy modelki których po prostu nie ma - może zbyt małe to zdjęcie?
    Oraz uważałbym przy pończochach - bo widać jak ścisnęły udo i zrobiła się brzydka bułka na prawej nodze.

Domyślnie

Nie znam sie,ale ... czy modelka popuscila w majty ?

Domyślnie

6868, obserwuję te Twoje komentarze co jakiś czas i powiem tak LITOŚCI. Co wnosi do wątku to co napisałeś teraz? Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj. Poza tym trochę już tu jesteś na forum a jakoś do tej pory nie zabłysnąłeś zbytnio artyzmem fotograficznym... trochę pokory i szacunku dla pracy innych
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Mój monitor mówi, że twarz jest czerwona. Jak od poparzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pes Zobacz posta
    6868, obserwuję te Twoje komentarze co jakiś czas i powiem tak LITOŚCI. Co wnosi do wątku to co napisałeś teraz?
    Wiecej niz twoj - napisalem,ze sie nie znam i z postawilem pytanie
    Poza tym trochę już tu jesteś na forum a jakoś do tej pory nie zabłysnąłeś zbytnio artyzmem fotograficznym...
    Co tu ma wspolnego moj staz a tym bardziej moj artyzm fotograficzny
    ... trochę pokory i szacunku dla pracy innych
    He ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 6868 Zobacz posta
    He ?
    Poziom piaskownicy reprezentujesz, nie zawsze, ale dość często. Zacznij robić zdjęcia EOT z mojej strony.

Co do zdjęcia to dla mnie jest nieco przeostrzone jak na ten rozmiar i kolor skóry na twarzy jest nieakceptowalny. Zmiękczyłbym tą fotę, zdjął czerwieni i myślę, że byłoby dużo lepiej.
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Zawsze byłem i jestem zdania że do komentowania potrzebna jest jakaś legitymacja w postaci swoich w tym wypadku fotografii. Nie jest tu ważny poziom tych fotografii, ale komentowany może wyciągnąć wnioski z tego kto i na jakich kryteriach komentuje. Osobną sprawą są komenty na zasadzie TWA i typu sam nie umiem ale mu dołożę. Sam rzadko coś wstawiam ale że sam nie kadzę to nie spodziewam się pienia. A niektóre komentarze w stosunku do początkujących nic nie wnoszą a są zwyczajnie delikatnie pisząc niestosowne (czytaj niekiedy obrzydliwe)

Domyślnie

Fotografowanie golizny w 'serylnym' otoczeniu wychodzi tylko artystom. To wyglada oswietleniowo jak legitymacyjne, bez klimatu.
    Przymkniete oczy, tu na nie... takie brwi jeszcze je zmniejszaja.
    Modelka fajna, postaw przy oknie, w poscieli, coklwiek co da troche intymnosci. Bez klimatu latwo o 'wulgaryzm'.
    D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900

Domyślnie

Poziom piaskownicy reprezentujesz, nie zawsze, ale dość często. Zacznij robić zdjęcia EOT z mojej strony.
    Jezeli twoim jedynym sposobem na redukcje cisnienia sa wycieczki osobiste,to przyjmij moje wyrazy wspolczucia.
    ---------------
    Jezeli chodzi zas o same zdjecie.
    Pewnie moglem napisac ze modelka zamiast oczu ma biale punkty,kolor twarzy odbiega w znacznym stopniu od koloru reszty ciala,o kielbasianej prawej nodze,o braku faktury na zakiecie (czy co to tam jest) i o zdjeciu w wymiarach duzego znaczka pocztowego i ...i...i
    Po prostu tak mi sie skojarzylo

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów