Szukaj
Światło OK, kolory również![]()
Co mi się nie podoba - to oczy modelki których po prostu nie ma - może zbyt małe to zdjęcie?
Oraz uważałbym przy pończochach - bo widać jak ścisnęły udo i zrobiła się brzydka bułka na prawej nodze.
Nie znam sie,ale ... czy modelka popuscila w majty ?
6868, obserwuję te Twoje komentarze co jakiś czas i powiem tak LITOŚCI. Co wnosi do wątku to co napisałeś teraz? Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj. Poza tym trochę już tu jesteś na forum a jakoś do tej pory nie zabłysnąłeś zbytnio artyzmem fotograficznym... trochę pokory i szacunku dla pracy innych![]()
Mój monitor mówi, że twarz jest czerwona. Jak od poparzenia.
Poziom piaskownicy reprezentujesz, nie zawsze, ale dość często. Zacznij robić zdjęciaEOT z mojej strony.
Co do zdjęcia to dla mnie jest nieco przeostrzone jak na ten rozmiar i kolor skóry na twarzy jest nieakceptowalny. Zmiękczyłbym tą fotę, zdjął czerwieni i myślę, że byłoby dużo lepiej.
Zawsze byłem i jestem zdania że do komentowania potrzebna jest jakaś legitymacja w postaci swoich w tym wypadku fotografii. Nie jest tu ważny poziom tych fotografii, ale komentowany może wyciągnąć wnioski z tego kto i na jakich kryteriach komentuje. Osobną sprawą są komenty na zasadzie TWA i typu sam nie umiem ale mu dołożę. Sam rzadko coś wstawiam ale że sam nie kadzę to nie spodziewam się pienia. A niektóre komentarze w stosunku do początkujących nic nie wnoszą a są zwyczajnie delikatnie pisząc niestosowne (czytaj niekiedy obrzydliwe)
Fotografowanie golizny w 'serylnym' otoczeniu wychodzi tylko artystom. To wyglada oswietleniowo jak legitymacyjne, bez klimatu.
Przymkniete oczy, tu na nie... takie brwi jeszcze je zmniejszaja.
Modelka fajna, postaw przy oknie, w poscieli, coklwiek co da troche intymnosci. Bez klimatu latwo o 'wulgaryzm'.
D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900
Jezeli twoim jedynym sposobem na redukcje cisnienia sa wycieczki osobiste,to przyjmij moje wyrazy wspolczucia.
---------------
Jezeli chodzi zas o same zdjecie.
Pewnie moglem napisac ze modelka zamiast oczu ma biale punkty,kolor twarzy odbiega w znacznym stopniu od koloru reszty ciala,o kielbasianej prawej nodze,o braku faktury na zakiecie (czy co to tam jest) i o zdjeciu w wymiarach duzego znaczka pocztowego i ...i...i
Po prostu tak mi sie skojarzylo![]()
Skontaktuj się z nami