Close

Strona 1469 z 1948 PierwszyPierwszy ... 46996913691419145914671468146914701471147915191569 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14 681 do 14 690 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    15 postów wyżej to samo jest i parę stron wcześniej
    Fakt nie przejrzałem - nadmienię że pozostałych (około) 1400 stron wątku, również nie sprawdziłem przed zatwierdzeniem wpisu...

Miłej niedzieli :

Domyślnie

Gentleman nazywa kota kotem nawet wtedy, kiedy się o niego potknie.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Reklama ekscytujacych gabek

Ostatnio edytowane przez linkil ; 14-01-2013 o 11:00
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

Logika u kobiet jest prosta.
    Jak włosy są długie - trzeba podciąć,
    jak krótkie - zapuszczać,
    jak proste - zakręcić,
    jak kręcone - wyprostować.

Dwoje maluchów zagląda przez dziurkę od klucza do sypialni rodziców.
    Chłopiec mówi do siostry:
    - Co za paskudztwo! A nam nawet w nosie nie pozwalają podłubać...

Nowa służąca Jancia, sprzątając rano pokój hrabiny, znalazła w łóżku prezerwatywę. Zaczerwieniła się i brakło jej oddechu, w tym momencie weszła hrabina:
    - Cóż to Jancia? Nigdy miłości nie uprawiałaś?
    - Tak jaśnie pani - mówi Jancia - ...ale nigdy tak mocno żeby skóra zlazła.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 14-01-2013 o 16:35 Powód: lit.
    POZDROWIENIA

'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez linkil Zobacz posta
    Logika u kobiet jest prosta.
    Jak włosy są długie - trzeba podciąć,
    jak krótkie - zapuszczać,
    jak proste - zakręcić,
    jak kręcone - wyprostować.
    Przeczytałem to żonie, która nie bardzo się śmiała, za to stwierdziła, że fajnie mieć kręcone włosy, bo ... można je wyprostować A tak w ogóle, to "nie rozumiesz kobiet"...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qcheese Zobacz posta
    Przeczytałem to żonie, która nie bardzo się śmiała, za to stwierdziła, że fajnie mieć kręcone włosy, bo ... można je wyprostować A tak w ogóle, to "nie rozumiesz kobiet"...
    To i tak dobrze, ja jak przeczytałem to mi odpowiedziała, że mam się zając robotą, a nie bzdurami, które tylko faceci mogli wymyślić.
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie taki fragment z pewnego forum

Nie wytłumaczysz tego Judasowi tak jak nie wytłumaczysz mu że słońce krąży wokół ziemi a nie na odwrót ,a wiedzieli o tym ludzie już ponad 5 000 lat temu..
    On nie wie że to co wie jest wszystko kłamstwem bierze za prawdę kłamstwo, a wiele rzeczy nie istnieje w rzeczywistym świecie ,istnieją tylko w jego umyśle !

Przyjacielu

A ziemia jest płaska i trzymana przez 4 słonie.....czytałem to już gdzieś jakieś 5000 lat temu.
    Niektórzy , tak jak Ty pozostali na tym poziomie, co jest jawnym zaprzeczeniem teorii ewolucji gatunku.

Płaską ziemię to wymyślili poganie synowie Kaina tacy jak ty co twierdzą że ziemia obraca się wokół słońca.
    Mąż Boży św. Henoch opisał to dokładnie w swojej księdze astronomicznej ale oczywiście dzieci diabła wierzą diabłu dzieci Boże Bogu.

Przyjacielu

Zanim wpadniemy w zażartą dyskusję proszę uściślijmy pojęcia.
    Otóż ziemia nie obraca się wokół słońca, obraca się wokół własnej osi nieboraku.
    Proszę dokształć się w astronomii zanim zaczniesz wypisywać następne farmazony.

No dobrze uściślijmy nie obraca się wokół słońca ale krąży wokół słońca i to jest kłamstwo ,złapałeś mnie za słówko .Mój błąd że zamiast krąży napisałem obraca się ..

Przyjacielu

Popełniasz znacznie więcej błędów niż myślisz.
    Otóż Henoch nie był mężem Boga, albowiem Bóg jako byt duchowy nie może mieć męża ani żony cielesnej.

Zgodnie z Twoim wyobrażeniem o kosmosie oraz starego człowieka zwanego Henochem żyjącego 5000 lat temu słońce krąży dookoła ziemi, czyż nie tak?

Zgodnie z tym twierdzeniem to ziemia musi przyciągać słońce i trzymać je na orbicie, znakiem tego musi mieć większą masę od słońca, a niestety tak nie jest Przyjacielu.

Wiem że widzisz słońce malutkie a ziemia wydaje Ci się ogromna, tak jak to widział Henoch siedząc przed pieczarą.

Ty katolicki uczony Henochowi ta wiedza została objawiona odbył on podróż astralną i wszystko zobaczył na własne oczy ale, co może zrozumieć martwy umysł!!!
    Wiesz co to jest przejść barierę ducha ! Siedzi taki przed komputerem i on uważa że lepiej wie co Henoch widział 5000 lat temu jak sam Henoch czy to nie ???
    Na komputerze w telewizji i internecie mogą ci pokazać lądowanie na każdej planecie jaką tylko wymyślą i w to uwierzysz!!

Popełniasz znacznie więcej błędów niż myślisz.
    Otóż Henoch nie był mężem Boga, albowiem Bóg jako byt duchowy nie może mieć męża ani żony cielesnej.
    I co mam się z tego śmiać czy płakać !!! HA!!HA!!
    Nie znasz znaczenia wyrażenia to się nie wypowiadaj bo wychodzisz na głupca , najpierw dzieciaku dorośnij i popracuj bo na rozumek trzeba zapracować !!!

2Krl 4:9 nwt-pl "W końcu rzekła do swego męża: "Oto dobrze wiem, że ten, który stale przechodzi koło nas, to święty mąż Boży. ""

Domyślnie

Nic tak nie wyrabia przedsiębiorczości w Polakach, jak konieczność zorganizowania flaszki!

Jeśli góra idzie do ciebie, a ty nie jesteś Mahometem to spie....j, bo to na 100% jest lawina

Czyszcząc w kuchni dwudziestą rybę, żona zdenerwowana krzyczy do męża:
    - Proszę cię, jak człowieka! Jak jesteś na rybach, to K....A PIJ WÓDKĘ!!!

Nie boję się żony! Tylko jak jej to powiedzieć...
    Nikon i tak już zostanie...
    Krzysztof

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Peter Zobacz posta
    Nie wytłumaczysz tego Judasowi...
    Spamujesz?

finia22
    Gość

Domyślnie

Autentyk z kazania pewnego pomysłowego księdza:
    Niektórzy widzą w trzech królach pierwowzór komunistów: przybyli ze wschodu, podążali za gwiazdą i pchali się do żłobu.

Strona 1469 z 1948 PierwszyPierwszy ... 46996913691419145914671468146914701471147915191569 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów