Kto by nie chciał mieć takiej historii z dzieciństwa...
Szukaj
Kto by nie chciał mieć takiej historii z dzieciństwa...
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
Niemcy, rok 2050, kontrola drogowa.
-Poproszę prawo jazdy, dowód rejestracyjny... Ej Abdul!
-Co Ahmed?
-Spójrz jakie dziwne nazwisko - Müller
Dla tych co cenia sobie szerokie biodra u kobietbardziej jako ciekawostka przyrodnicza , bo juz sam nie wiem czy sie smiac czy plakac
![]()
POZDROWIENIA
Polemizowałbym. Na chłopski rozum, słońce krążące w 24 h wokół ziemi po orbicie miałoby całkiem niezłą prędkość. Jest jeszcze wspomniana tam kwestia masy. A co zresztą planet naszego układu? Gdzie one by się znajdowały? Ja traktuję to jako humor. Zresztą ten "Niedowiary" jest muzułmaninem, więc podąża śladami swojego proroka. Ciekawe rewelacje dotyczące słońca i całego wszechświata są w koranie...)
Głowa rodziny, leżąc na łożu śmierci mówi do syna.
- Synu, zostawiam ci farmę z trzema domami, 5 samochodów, 6 ciągników, 1 stodołę, 20 krów, 10 koni, 10 owiec oraz 10 kóz.
Zaskoczony syn mówi.
- Naprawdę? Jak to? Gdzie to wszystko jest?
Na co staruszek w odpowiedzi:
- Na facebooku.
Po kilku nocach panna młoda skarży się matce:
- Wiesz mamo, już kilka nocy śpimy razem i nic. Jeszcze się nie kochaliśmy.
- Ależ córeczko, może jest zestresowany...
- Ale mamo, on tylko książkę czyta i wcale nie zwraca na mnie uwagi.
- Wiesz córeczko, skoro on nie zwraca uwagi, to może ja się położę zamiast ciebie i sprawdzę, o co chodzi.
I tak zrobiły. Mąż w łóżku czyta książkę, teściowa się kładzie i leży. Nagle maź wsuwa rękę pod kołdrę i w majteczki zaczyna rękę wkładać. Wyskoczyła teściowa z łóżka i do córeczki:
- Ależ kochanie, chwile leżałam i zaczął się do mnie dobierać.
- Tak, tak... Palec zmoczy, kartkę przewróci i dalej czyta...
Policjanci zostali wezwani na miejsce zdarzenia oglądają ciało kobiety w wieku mocno zaawansowanym.
Ciało znajduje się w ubikacji - z głową w sedesie przytrzaśniętą deską klozetową. Policjanci postanawiają przesłuchać gospodarza domu na okoliczność zdarzenia.
- Czy znał pan poszkodowaną?
- Tak, to moja teściowa.
- Zdzichu, sprawa jasna, pisz! Przyczyna zgonu: śmiertelne zatrucie domestosem w trakcie czyszczenia toalety.
Pani nauczycielka mówi dzieciom kto to jest Matka Boska, na co Jasiu nagle:
- Ja ją widziałem.
Nauczycielka pyta Jasia, kiedy?
Jasiu na to:
- Gdy sprzątałem w ogródku księdza - z plebani wyszła jakaś Pani, a Ksiądz na to:
- O Matko Boska, żeby cię nikt nie zobaczył.
POZDROWIENIA
Nowe technologie. Ivona zamawia pizzę...
http://www.youtube.com/watch?v=m8gtdC6-Z14
Skontaktuj się z nami