Close

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 64

Domyślnie

Panowie... Mam nadzieję, że oprócz marudzenia tutaj przesyłacie wszystkie swoje sugestie redakcji serwisu, która ponoć czeka na uwagi? Marudzić łatwo, przecież to takie polskie i "profesjonalne" - ale znacznie lepiej byłoby przeslać feedback tam, gdzie o niego proszą.

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Ja generalnie nie lubię szukac ich tam. Dużo niepoważnych osób. Do profi sesji wręcz odradzam.
    A zdradzisz miejsca, gdzie najlepiej szukać średnio zaawansowanych modelek? Na MM część osób faktycznie była niepoważna, ale część nawet początkujących chciała współpracować i starała się. Każdy otwarty portal ma problem z "gimbazą", jedynie wprowadzenie abonamentu albo solidnej opłaty ukróciłoby tę plagę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Śprotek Zobacz posta
    Panowie... Mam nadzieję, że oprócz marudzenia tutaj przesyłacie wszystkie swoje sugestie redakcji serwisu, która ponoć czeka na uwagi? Marudzić łatwo, przecież to takie polskie i "profesjonalne" - ale znacznie lepiej byłoby przeslać feedback tam, gdzie o niego proszą.

Ale co zgłaszać? Że wykastrowali PODSTAWOWĄ funkcje serwisu czyli wyszukiwarkę? kwestia wyglądu to jest sprawa pomijalna można się przyzwyczaić, ale w/w sprawa to jest jakaś masakra i jak oni nie są świadomi tego błędu to nie wiem czy chce nadal działać na MM
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

No choćby to. Wszystko, co Ci się nie podoba. ZTCW maxmodels miał iść w bardziej profesjonalną stronę, dlatego wszystkie uwagi pewnie będą brane pod lupę. Dopiero odpalili nową wersję, ja ciągle mam nadzieję na lepsze.

Domyślnie

No choćby to. Wszystko, co Ci się nie podoba. ZTCW maxmodels miał iść w bardziej profesjonalną stronę, dlatego wszystkie uwagi pewnie będą brane pod lupę. Dopiero odpalili nową wersję, ja ciągle mam nadzieję na lepsze.
    Szczerze? to wygląda jakby np w fabryce VW wyprodukowali nową (kolejną) wersje golfa ale bez silnika. Ludzie kupili(załóżmy że nie wiedzieli) i teraz mają zgłaszać do producenta że ich nowy nabytek nie służy do niczego innego jak stania w garażu?
    w profesjonalną stronę? nie widzę tego niestety.
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

No no, maxmodels.pl porównywać do VW... Widać darzyłeś ten serwis potężną estymą.
    Nie zapomnij proszę, że serwisy www to trochę inne produkty niż samochody i Twoja metafora niezbyt celna. Po pierwsze, serwis jest darmowy, a po drugie, uwagi użytkowników cenne.
    Poczekajmy, narzekać będziemy jak rzeczywiście wady pozostaną. Bo teraz - co da wypisywanie żali i smutków na forach? Skoro sami piszą, że czekają na uwagi, to może warto się tymi uwagami podzielić.
    Nie jestem ich rzecznikiem prasowym, ale doświadczenie korespondencji z twórcami aplikacji webowych, twórców www, innych, pokazuje, że często naprawdę celne uwagi są dla nich cenne i są za to wdzięczni (twórcy portali mam na myśli).

Domyślnie

No no, maxmodels.pl porównywać do VW... Widać darzyłeś ten serwis potężną estymą.
    Nie zapomnij proszę, że serwisy www to trochę inne produkty niż samochody i Twoja metafora niezbyt celna. Po pierwsze, serwis jest darmowy, a po drugie, uwagi użytkowników cenne.
    Poczekajmy, narzekać będziemy jak rzeczywiście wady pozostaną. Bo teraz - co da wypisywanie żali i smutków na forach? Skoro sami piszą, że czekają na uwagi, to może warto się tymi uwagami podzielić.
    Nie jestem ich rzecznikiem prasowym, ale doświadczenie korespondencji z twórcami aplikacji webowych, twórców www, innych, pokazuje, że często naprawdę celne uwagi są dla nich cenne i są za to wdzięczni (twórcy portali mam na myśli).
    ok może być FSO i polonez tylko co to zmieni?

Wyszukiwarka to "serce" tego portalu bez niej ta "wielka" baza użytkowników (swoją drogą przydałoby się kasowanie albo przynajmniej ukrywanie nieaktywnych) nie ma sensu bo jak znajdziesz kogoś kto Cię interesuje?

Stare MM było średnie ale była cała masa sugestii co poprawić/dodać/usunąć w odpowiednim wątku na forum.
    zastosowanie się do nich byłoby o wiele szybsze, prostsze i okraszone mniejszymi stratami.
    Ale nie bo po co wywalmy wszystko w kosmos i dajmy kadłubek w którym prawie nic nie działa i oczekujmy aż ktoś "zwróci nam uwagę". Skoro wcześniej nie działało (sugestie) to jaką ludzie mają pewność że teraz podziała?

z ciekawości zajrzałem na forum MM i znalazłem wątek "Nowe maxmodels - dalsze plany" w którym mod napisał
    Serdecznie Was pozdrawiamy i zachęcamy do dalszego zgłaszania pomysłów!
    Zespół Maxmodels
    Tylko najciekawsze jest to że wątek jest zamknięty WTF? jak ludzie mają się odnieść do "pomysłów" na zmianę skoro oficjalny wątek jest zamknięty? a w wątkach założonych przez użytkowników modzi się nie udzielają?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Max rozmiar w poziomie to 650px. Ktoś sprawdzał ile jest max w pionie?
    W pionie chyba nie ma ograniczeń, łyknęło nawet 5000px Wartość minimalna wynosi 400px.

kiciamicia90
    Gość

Domyślnie

O T o świetna wiadomość

Domyślnie

Tyle dobrze, ale jak zostawią 600px w poziomie to i tak zdjęcia będą za małe, chyba że przy jakichś dziwnych kadrach mega pionowych.

Domyślnie

Obecnie, nawet jeśli zdjęcia mają dobry rozmiar (te 650px w poziomie) i nie są pomniejszane przez skrypt, to i tak są kompresowane i to dość znacznie. We wcześniejszej wersji jeśli miały dobry rozmiar nie były kompresowane.

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów