Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Patrycja

Domyślnie Patrycja

na nowosci czas pewnie przyjdzie na razie Patrycja w trzech odslonach

1.

2.

3.

smacznego
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

No to jest naprawdę porządnie zrobione, gud dżob. Jedyne co mi się rzuciło w oczy podczas oglądania - włosek przechodzący przez oko na dwójce. Detal, ale jakoś zaburzył mi lekko odbiór.

Niesamowicie podoba mi się skóra (nie, nie kurteczki) na trójce - piękna faktura.

Domyślnie

Włosek straszliwy ale jedynka mnie zmiażdżyła.
    Świetne.

Domyślnie

to teraz sie zacznie o wlosku
    ale ciesze sie ze poza woskiem sie podoba

Domyślnie

a może ten włosek tam ma być? oj czepiacie się...
    świetne prace, naprawdę. nie da się wybrać najlepszej wszystkie rewelacyjne.
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

swietne zdjecia ,super obrobka! Jestem pelna podziwu. 1 chyba najbardziej mi sie podoba

Domyślnie

Jedyneczka na wypasie, bardzo mi sie pomysl podoba. Widzialem juz wiele prac tego typu i sam bede cos tokiego probowal jak tylko znajde chwilke... Tymczasem skoro juz tyle pracy w tym siedzi, ja bym odrobinke cieni dodal, lub kontrastu, zeby uwypuklic jeszcze odrobine ksztauty... Moze nie dowidze, ale wydaje sie ze od strony swiatla, troszke sie zlewa z tlem
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danielz Zobacz posta
    Tymczasem skoro juz tyle pracy w tym siedzi, ja bym odrobinke cieni dodal, lub kontrastu, zeby uwypuklic jeszcze odrobine ksztauty... Moze nie dowidze, ale wydaje sie ze od strony swiatla, troszke sie zlewa z tlem
    echhhhh zapewniam ze nic sie nie zlewa

Domyślnie

Jedynka jest kozacka ! Natomiast we 2 bynajmniej w moim odczuciu za bardzo błyszczą usta, odnoszę wrażenie, że Sailor się w nich odbił.
    Nikon D80 + D40x S17-70 N18-55 N35 N55-200 S70-300 SB600 Lowerpro Flipside 400AW

Domyślnie

U mnie też sie zlewało... i przypomniałem sobie, że wczoraj monitor rozjaśniałem pod film

Jedynka również dla mnie najlepsza, świetna praca.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów