Szukaj
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
No to jest naprawdę porządnie zrobione, gud dżob. Jedyne co mi się rzuciło w oczy podczas oglądania - włosek przechodzący przez oko na dwójce. Detal, ale jakoś zaburzył mi lekko odbiór.
Niesamowicie podoba mi się skóra (nie, nie kurteczki) na trójce - piękna faktura.
Włosek straszliwy ale jedynka mnie zmiażdżyła.
Świetne.
to teraz sie zacznie o wlosku
ale ciesze sie ze poza woskiem sie podoba
a może ten włosek tam ma być?oj czepiacie się...
świetne prace, naprawdę. nie da się wybrać najlepszejwszystkie rewelacyjne.
|| 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf
swietne zdjecia ,super obrobka! Jestem pelna podziwu. 1 chyba najbardziej mi sie podoba![]()
Jedyneczka na wypasie, bardzo mi sie pomysl podoba. Widzialem juz wiele prac tego typu i sam bede cos tokiego probowal jak tylko znajde chwilke... Tymczasem skoro juz tyle pracy w tym siedzi, ja bym odrobinke cieni dodal, lub kontrastu, zeby uwypuklic jeszcze odrobine ksztauty... Moze nie dowidze, ale wydaje sie ze od strony swiatla, troszke sie zlewa z tlem
Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci
Jedynka jest kozacka ! Natomiast we 2 bynajmniej w moim odczuciu za bardzo błyszczą usta, odnoszę wrażenie, że Sailor się w nich odbił.
Nikon D80 + D40x S17-70 N18-55 N35 N55-200 S70-300 SB600 Lowerpro Flipside 400AW
U mnie też sie zlewało... i przypomniałem sobie, że wczoraj monitor rozjaśniałem pod film
Jedynka również dla mnie najlepsza, świetna praca.
Skontaktuj się z nami