Witam,
czy ktoś ma doświadczenia w użytkowaniu elektronicznych niań? Możecie polecić konkretny model, bądź na co zwrócić uwagę? Zastanawiam się między Angelcare AC420 i którymś z modeli firmy Switel.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Szukaj
Witam,
czy ktoś ma doświadczenia w użytkowaniu elektronicznych niań? Możecie polecić konkretny model, bądź na co zwrócić uwagę? Zastanawiam się między Angelcare AC420 i którymś z modeli firmy Switel.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Mamiya + Sony
Od kilku tygodni używam AC420 i generalnie jest nieźle, choć odbiornik mógłby być trochę głośniejszy.
Ja chciałem nianię cyfrową, żeby nie wchodziła mi w interakcje z innymi nianiami, które znajdują się dookoła.
Pozdrawiam,
Paweł
A po co w ogole taka niania ? Serio pytam bo potomstwo niebawem i my w ogole takiego wynalazku nie przewidujemy. Niunia tak do pol roczku i tak bedzie spac u nas w sypialni z nami badz z mama (jak bedzie awanturnica to ja smigam do salonu![]()
U mnie tez pierwszy syn spal z nami w swoim łóżeczku, później przeniósł się do swego pokoju. Niania nie była potrzebna. Po pojawieniu się drugiego syna, bardzo szybko został przeniesiony do pokoju razem z bratem i wtedy niania bardzo się przydała.
Jeśli faktycznie dziecko będzie spało w tym samym pokoju co wy to IMHO nie ma sensu posiadanie elektronicznej niani.
Ostatnio edytowane przez GeparD ; 04-01-2013 o 13:25
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
My nianię czasem używamy wieczorem, gdy siedzimy na dole, a dziecko śpi na górze (dom). Poza tym wspomniana AC420 ma czujnik ruchu i zaczyna hałasować, gdy dziecko przestanie się poruszać (np przestanie oddychać).
Pozdrawiam,
Paweł
Bierz Angelcare Przydaje się w domu i na wyjazdach ( w hotelu miałem zasięg 50m od pokoju)
Z czystym sumieniem mogę polecić Angelcare. Używaliśmy go z matą kontrolującą czy dziecko oddycha. Przy wcześniaku to konieczność.
Ja wiem co to. Zastanawialem sie nad sensem zakupu. U nas, jak wspomnialem, mala bedzie miala lozeczko w naszej sypialni wiec taki gadzet jest zbedny. Zreszta wolimy miec bobasa fizycznie "pod reka" niż elektronicznie![]()
Skontaktuj się z nami