Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

To nie ziarno z płytki. Zeskanowałem Velvię 100 z szybką i nie ma takiej kaszy. Pewnie sam zacznę wołać B&W.
    flickr / Rolleicord, Canon

Domyślnie

Janis - ja skanowalem ostatnio w labie w Gdansku na jakims Coolscanie (chyba V) maly obrazek, ale gosc mowil, ze sredni ten skaner tez obsluguje. A ze zdjecie robione obiektywem za 300 PLN na Provii w formacie 50x70 wyszlo ladnie, to sie zaczalem nad tym Nikonem zastanawiac.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Franek_ Zobacz posta
    Janis - ja skanowalem ostatnio w labie w Gdansku na jakims Coolscanie (chyba V) maly obrazek, ale gosc mowil, ze sredni ten skaner tez obsluguje. A ze zdjecie robione obiektywem za 300 PLN na Provii w formacie 50x70 wyszlo ladnie, to sie zaczalem nad tym Nikonem zastanawiac.
    Dobrze wiedziec, bo mi skan jako skan jest niepotrzebny, jednak do negatywów jak najbardziej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Franek_ Zobacz posta
    Coolka V ED skanuje tylko mikrofilm (klik). Do średniego jest 8000 ED (klik) lub 9000 ED (klik)
    Pozdrawiam,
    Marcin

Domyślnie

a to bez szans, niestety nie spie na pieniadzach poki co... pozostaje plaski v500 lub v600. Tylko czy jest sens przeplacac

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów