Close

Strona 1451 z 1948 PierwszyPierwszy ... 45195113511401144114491450145114521453146115011551 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14 501 do 14 510 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Pomijając sens czy to logiczny czy filozoficzny tych bredni, to całość to fikcja...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hubik Zobacz posta
    Których?
    Argumentów obu stron, o ewolucji, o mózgu, o ciepłu - większości w sumie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Argumentów obu stron, o ewolucji, o mózgu, o ciepłu - większości w sumie...
    A, rozumiem. W pierwszym odruchu pomyślałem, że chodzi o post mOSAda.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hubik Zobacz posta
    A, rozumiem. W pierwszym odruchu pomyślałem, że chodzi o post mOSAda.
    Mosadowi rzadko się zdarza

Domyślnie

Wieeem, że z 9gaga, ale mnie cholernie rozbawiło

"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Co do wątku religijnego, przykład dość ekscentryczny: urynoterapia w islamie.
    Od 01:31 fragment "Nikonowy". Cóż, twardy facet

http://www.youtube.com/watch?v=T6Un6Bch1Q4

Domyślnie

Wraca mąż wcześniej do domu. Żona bierze wpycha kochanka do piwnicy i wrzuca za nim ubranie. Mąż zauważa jednak obce buty. Porywa siekierę i schodzi do piwnicy Pyta się:
    - Kto tu?!
    Ze stojącego w rogu, trzęsącego się worka dochodzi glos:
    - Tto myy, bieeeednee kaartoffeelkiii...
    Nieregulaminowa stopka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ada23 Zobacz posta
    Wraca mąż wcześniej do domu. Żona bierze wpycha kochanka do piwnicy i wrzuca za nim ubranie. Mąż zauważa jednak obce buty. Porywa siekierę i schodzi do piwnicy Pyta się:
    - Kto tu?!
    Ze stojącego w rogu, trzęsącego się worka dochodzi glos:
    - Tto myy, bieeeednee kaartoffeelkiii...
    Właśnie sobie uświadomiłem jaki jestem stary

Pierwszy raz usłyszałem ten dowcip w '89 ale z racji wieku niewiele zrozumiałem.
    Kolejną szansę na moją akceptację dostał 3 lata później ale i tym razem mnie nie rozśmieszył, bo opowiedział go koleżka, z którym się wcześniej posprzeczałem, więc nie wypadało się śmiać.
    Gdy miałem 18 lat, usłyszałem go po raz trzeci... tak mi przynajmniej mówiono, bo niewiele pamiętam z tego wieczoru
    Trzy lata temu, na urodzinach siostry kolegi mojej żony ze studiów, ktoś zaczął mi go opowiadać po raz czwarty ale gdy doszedł do miejsca, w którym mąż schodzi do piwnicy, nagle przerwał, zamilkł a na koniec stwierdził, że coś pomylił i machnąwszy ręką poszedł zionąć ginem przed kimś innym.

Dziś mam wreszcie okazję przeczytać go w całej okazałości ale - patrząc przez pryzmat wyżej opisanych wydarzeń - jakoś nie jest mi do śmiechu
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregory_21 Zobacz posta
    Dziś mam wreszcie okazję przeczytać go w całej okazałości ale - patrząc przez pryzmat wyżej opisanych wydarzeń - jakoś nie jest mi do śmiechu
    Doceń to, że ada23 zarejestrowała się specjalnie na tym forum by go Ci przypomnieć.

Strona 1451 z 1948 PierwszyPierwszy ... 45195113511401144114491450145114521453146115011551 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów