Szukaj
Ostatnio edytowane przez freefly ; 17-12-2012 o 01:06
Freefly, jakby nie było to by się wpisało w odpowiednie pole (jedno długie) albo coś.
A tak to z uwagi na bezmyślność jakiegoś projektanta prowadzić to może do ewentualnych pomyłek z numerem konta (jak ludzie napiszą poza kratkami i ktoś potem nie odczyta, albo nałożą się kratki na tekst) i braku przelewu do odpowiedniego odbiorcy. Po co na nowo wynajdowac koło? Aby ładnie się kratki na projekcie ulotki zgadzały? Nie wystarczyło np. pole z kropkami ewentualnie pasek jasnoszary?
Mnie zawsze uczono, że przy projektowaniu czegoś co ma być użyteczne to użyteczność jest na pierwszym miejscu, a nie wygląd. A tutaj jakiś grafik zrobił tak, aby było ładnie, ale nie funkcjonalnie. Nie można było zrobić tego np.:
?
szkoda, że to już nie to samo forum...
Jeśli nadal bezmyśnie będziemy wypierać fakt, że bywamy bezmyślni i zamiast tego za każdym razem będziemy wszędzie doszukiwać się instytucjonalnego wroga, to daleko w ten sposób nie zajedziemy.
Od tych wszystkich spisków, zamachów, komisji śledczych powoli chyba zaczyna nam wszystkim zdrowo p...lić się w głowach.
Jeszcze raz:
- ktoś wysłał przecież po aparat kuriera
- jakby było inaczej niż "laska" napisała to już dawno Nikon Polska by się oburzył i napisał, że to nie my a od "laski" zażądałby sprostowania
czy to wystarczy? czy potrzebujesz papieru, podpisu z krwi, świadectwa ukończenia 99 lat i zgody obojga rodziców![]()
Aparat trafił do serwisu, tak? Ano tak skoro są wspaniałe wyceny naprawy. Sam tam nie trafił - wysłany został kurierem, a jakby został tam w formie płatnej wysłany to babka by już o tym jazgotała.
A sprostowanie to Nikon bardzo szybko by wystosował (czy też zażądałby od blogerki) bowiem coraz więcej różnych mediów się tą sprawą interesuje. I w sumie ja się tym nie martwię, to problem Nikona, nie mój.
Skontaktuj się z nami